kkkk20 napisał(a):
Skoro ktos lubi byc popychadlem na obczyznie to ok... i to jest dopiero Sado-Macho... Ale tacy ludzie psuja opinie wszystkim polakom, tym ktorzy zostali i uczciwie zarabiaja u siebie tez... Niestety
Otoz misiu, chuj wiesz jak jest naprawde. Wyjechales i cie czarni ladowali w dupe za kase bo do niczego innego sie nie nadawales, teraz wrociles do kraju i psioczysz ze wyjazd za granice za lepsza przyszloscia jest fe? Coz, nie kazdy jest taka pizda zyciowa jak ty i niektorym za granica sie udaje
Studiuje sobie "Computer graphics, vision & games" na drugim roku, przygotowuje sie do zalozenia swojeg wlasnego malego biznesu, gdzie w polsce bym mial do tego warunki? Jak wszystko wypali zgodnie z planem to bede w stanie zarobic tyle ze po studiach bez problemu bedzie mnie stac na "latwy start" gdzies poza granicami polski, bo nie zakladam ze w UK zostane na zawsze, natomiast do polski wracac mi sie nie bardzo chce.
A teraz idz zapnij swoja BI zone, pozdrow czarnucha ktory wpada na DP (jesli nie potrafisz rozszyfrowac skrotu to uzyj google), pierdolnij cztery zdrowaski, zawies moher na wieszak i wypierdalaj. Jestes zerem intelektualnym co prezentujesz w kazdym swoim poscie na tym forum. Tak. Kazdym poscie. Infantylna pizdo.
Widzisz agresywny robaczku twoje wyzwiska mnie tyle ruszaja co babcia klozetowa na dworcu centralnym.
Swoim postem udowadniasz dalej swoja bezdenna glupote, dla twojej wiadomosci nigdy nie bylem za granica na robocie, bo poradzilem sobie tutaj i zarabiam nie najgorzej. Widzisz wiec to nie ja jestem zyciowym nieudacznikiem tylko ty - bo ja w przeciwienstwie do ciebie poradzilem sobie w tym jakze wg. ciebie zlym kraju...
A ty spierdoliles chuj wie gdzie - i stary masz chyba problem z murzynami, bo ciagle o nich wspominasz... Chyba jeden za gleboko ci wsadzil polmetrowa palke w dupe bo ci mozg uszkodzil