Tu poprostu jest inny styl niez w normalnych mmo co jest akorat plusem. Story Eve ma niesamowite tylko nie kazdy jeczyta, na oficjalnej stronie masz tony roznych histori i historyjek ze swiata eve. PVE jest znacznie bardziej pokrecone teraz dzieki uzywaniu sond do znajdowania nowych rzeczy w kosmosie, Poza implantami +1+2+3+4 czyli tymi do atrybutow masz jeszcze 5 innych ktore sa do 101 roznych skili. Co do pvp to czym,to sie rozni od kazdego innego pvp dzis
wszedzie mamy ten system swoja droga nie wiem czemu ale chyba juz gdzies ta dyskusje prowadzilem tu bo mam dejavu ^^ lewelowanie ofline jest plusem dla wielu osob moze i byc minusem jak grasz superhardcore, ale dlatego sobie kupuje HG aby grac na zmianie i wtedy jest si i mam czas na 2 mmo a nie tylko 1
Ekonomia np jest naprawde skomplikowana tysiace roznych przedmiotow, surowcow etc etc. Ceny lokalne, mozliwosci rozwoju postaci etc. Generalnie to jest typ sandbox gdzie masz mozliwosci wybrania kierunku w ktorycm chcesz isc i samemu kreowac uniwersum eve, ale nie kazdy lubi jak sam musi cos zrobic od podstawy sam mialem z tym problemy przez dlugi czas ale sie wkoncu wkrecilem. Normalne mmo to jak ladna zabawka, eve to jak piaskownica jak sobie nie wybudujesz zabawek to sie nudzisz, ale za to mozesz sobie zrobic wlasnie zabawki