gufnowapnjasz napisał(a):
kumpel ma to samo z migracja postaci od ponad tygodnia...
Probuje przetransferowac postac na inny serw. Przez wszystkie kroki mnie przepuszcza - postac jest pct up - az do ostatniego - platnosci karta. Juz mam komunikat, ze postac jest gotowa do transferu i kurde odrzuca mi wlasnie platnosc. Karta jest na 100% dobra, dane dobre wpisuje, na karcie mam kase i co smieszniejsze, TĄ SAMĄ kartą wlasnie zaplacilem sobie subskrypcje na 3 miechy za konto o_0
Aha i jeszcze zeby bylo zabawaniej ta sama karta placilem juz za transfery pare miechow wczesniej i bylo ok. Kumpla postac i swoją drugą.
Nie jest tak do konca jak ma mistrzu19, ze nie poprawny verification code, tylko poprostu wywala "payment reject" bez podania szczegolow :/ Na 100% mam srodki na karcie i jak sprawdzam sobie w serwisie mojego banku szczegoly tej karty to wogole nie mam odnotowanej nawet proby polaczenia od blizza i proby sciagniecia oplaty za transfer.
Oczywiscie Blizz milczy na maile od piatku.
gufnowapnjasz Twoj kumpel mial podobnie? Moze cos u nich sie jeblo? Albo jak ktos inny ma podobnie, albo komus udalo sie zaradzic niech da znac
ps. probowalem inna karta - tez na 100% dobrą - identycznie :/