konrador napisał(a):
Pedałem nie jestem by godzinami wpatrywac sie w (...) mojego herosa...
A mnie ciekawi jak to jest gdy stoisz przed lustrem (nie, nie potrzebujemy pixow w pogawedkach):< Tez wolalbys byc kobieta, zeby miec na co popatrzec? Pedalem nie jestes, fakt. To sie inaczej nazywa.
Dokladnie
Kto pamieta stara wojne na ten temat ten wie jakie mam zdanie, ale wracajac do tego co powiedzial kon. To idac twoim tokiem myslowym kazdy facet ktory patrzy w lustro jest gey
No dobra sa gusta i gusciki argument apropo patrzenia na dobrego avatara juz sie milion razy slyszalo, ale jak sama nazwa wskazuje awatar to uosobienie ciebie w grze. Jezeli czujesz wewnetrzna kobiete w sobie aby grac damskim avatarem
Coz o gusstach sie podobno nie dyskutuje ^^
Osobiscie nigdy nie gram damskimi postaciami, moze jedynym wyjatkiem w calym moim zyciu byla by chyba czarodziejka w diablo ^^
Jezeli chcemy patrzec na ladne dziewczyny, to lepiej wyjsc troche z domu albo sobie znalesc/pujsc do swojej dziewczyny
Niepotrzebne skreslic
Inna bajka ze z jednej strony jakby tylko kobiety graly damskimi avatarami to kobiety bysmy bardzo zadko w mmo zobaczyli, z drogiej jednak strony 8/10 damskich postaci to faceci. Do tego stopnia ze jak widzisz damskiego avatara to nawet nie myslisz ze to mogla by byc kobieta
A jezeli jakims cudem wyjdzie np na vent ze to jednak jest kobieta to wszyscy zaskoczeni, niemozliwe ^^
Mimo to czasy sie zmieniaja i coraz wiencej kobiet gra w mmo, choc nadal jest to kropla w porownaniu do kobiet generalnie grajacych w gry. Problem w tym ze zwykle jezeli cos jest bardziej skomplikowane od sapera czy online bierek czy tym podobnych, to kobiety omijaja takie rzeczy szerooooookim lukiem