W kwestii CC - Provoke.
Na w obu lsach dalo sie pogadac. Ale czasami na CC odpowiadala mi cisza. Z kims kiedys nawet gadalem ze jak sie zada pytanie na CC to nie ma zadnej odpowiedzi. Nikt nawet nie napisze spier***** nie mam czasu.
Na Provoke jakos tego nie czuje. Ludzie normalnie potrafia odpowiedziec nie teraz, pozniej, nie mam czasu.
Coldee mowisz ze zycie CC zalezy od naplywu nowych graczy. Wiec wyjasnij mi dlaczego gdy dostaja perle Provoke to juz na CC nie wchodza? Moje zdanie jest takie: co z tego ze bedzie tam siedzialo i 30 osob jezeli beda to low levelowcy i nawet nie beda mieli komu zadac pytania (a o pomocy nie wspomne) Ludzie po prostu staraja sie stworzyc cos co bedzie normalnie funkcjonowac - Provoke, albo i tacy ktorzy stwierdzaja ze nie beda sie szarpac z polakami (Nuub, Samo)
I zeby byla jasnosc, wyciagam te dwa przypadki tylko dlatego ze juz od pewnego czasu zastanawialem sie nad jakims EU socjalem, na szczescie Provoke rozwiazalo problem.
Coldee pamietasz czasy kiedy czlonkowie Pixies byli CC only. Jak ogladam screeny ze byly jakies eventy w miescie to mam oczy jak 5 pln. Ja sie niestety na nic takiego nie zalapalem. :/
Loth ale z ciebie maciwoda
Aby CC nie padlo nic nie da sie zrobic. Nawet jakby Provoke, OS, wolni strzelcy weszli spowrotem na CC to i tak jest miedzy jednostkami niechec, zal, nienawisc i znowu powstanie drama i znowu ludzie poodchodza bo nie beda chcieli z innymi przebywac bo maja zal, nienawisc, nie chce im sie na drame patrzec.
Kamila tez nikt i nic nie zmieni. Wkurzal wiele osob i sie wymadrzal, jedni zacisneli zeby i nic nie powiedzieli, inni zwyzywali i sobie poszli, ja akurat w paru momentach udowodnilem mu swoja racje. Kazdy mial swoje rozwiazanie na jego osobe.
Na koniec i niech sobie to kazdy wezmie do serca: nikogo nie oskarzam ze jest to jego wina ze CC wyglada jak wyglada ale zlozylo sie na to wiele czynnikow, nawet moj swiadomy wybor siedzenia na OS, Provoke.
Kazdy jest temu na swoj sposob winny.
Editka: od kiedy Huck byl liderem CC? Dla mnie Huck jest gosciem do ktorego mozna walic z problemem in game nawet o 4 rano. Ale CC nigdy nie mialo lidera.
Editka 2: Nie nazywalbym LOLm niewypalem bo duzo zrobili. Kamil i Katsu chce wam sie generowac drame?
Editka 3 (ciekawe ile ich jeszcze bedzie): Kamil na przyszlosc najpierw wrzuc zasade na forum, potem ja egzekwuj to nie uslyszysz tekstu ze wymyslasz sobie zasady na miejscu.