ZabaTHC napisał(a):
ITT > X i to wiele razy więc you failed
A i wiem ,że to Bizhub z wiarygodnego źródła
Nie mówiłem ,że ally V to nooby, poprostu poznałem wielu ludzi z X i dlatego tam przeszedłem. Wtedy akurat X było jeszcze w gorszej sytuacji niż teraz więc nie wiem o co ci chodzi. Postaci nie zmieniam
Aha i po co się prujesz o legitness? To twoje konto zostało zbanowane, nie moje:)
Aha nie muszę nigdzie dzwonić. Słyszałem ,że opowiadacie bzdury ,że zapłaciłem mnóstwo pieniędzy za botowanie, otóż nie, wszystko było na moim kompie
Więc srasz się o coś co nie jest prawdą. Nie wiem skąd bierzecie takie informacje, zwyczajnie macie nasrane w głowach.
Złooooooo, w dalszym ciągu masz złooooeeeeeee informacje o killlllerze, zabił ich czasowstrzymywacz bez sprzętu i bez buffów który jest w stanie ujebac pro legit playerów (trzech skupionych i zaprawionych w wojnach wrogo i nieprzyjaźnie nastawionych do zbotowanego klanu HA) sam jedyny, na imie mu MistrzJedi. Tylko nie targetuj go w Aden bo pewnie tak jak twoje alty scamuje stiletto na SoM (chcesz screeny
?)
Skoro jestesmy noobami to jak party z trzech osób mające pozwolenie od całego ally iksóf na PKowanie(powołuje sie na twoje screeny) nie dało rady postaci na 61 lvlu?
ojejejjeejejeeeejjj to ja