Cytuj:
Schizofrenia czy zaawansowana skleroza? Zdecyduj sie.
Dlatego właśnie napisałem "JEDYNE", chyba wszyscy wiemy co oznacza to słowo.
Cytuj:
Przeanalizuj tresc swoich postow, wez pod uwage powyzszy cytat i wyciagnij wnioski. Nie wszedles na forum onetu/filipinki, wiec troche pokory, pls. Tutaj siedza osoby, ktore zeby zjadly na mmorpg, a ty z dwoma postami prawisz jakies moralizatorskie teksty i starasz sie przekonac osoby (ktore wcale nie twierdza, ze sa lepsze od ciebie w jakis sposob, chyba ze z przekory, tylko po prostu moga wiecej wiedziec/miec wieksze doswiadczenie w temacie), siedzace tu od x lat, ze nic wiedza i placza bez powodu...
Opanuj się wyobrażasz sobie, że to forum to cały świat? Sugerujesz się liczbą postów, powodzenia.
I nie mów mi "trochę pokory", bo nie jedno forum, nie jeden portal, nie jedną stronę prowadziłem więc nie rób z siebie półboga... piszę jak chcę i tego nie zmienię... nie myśl, że będę lizał du** komukolwiek z uwagi na jego rangę, funkcję czy inne tego typu sprawy. Ja z siebie nikogo nie robię i nie zachowuje się jak lepszy, napisałem to tylko po to abyś Ty nieco stonował i przestał pisać do mnie i innych w tym dziwnym stylu, w sposób jakbyś patrzył na innych z góry.
Poza tym nie masz pojęcia kim jestem i nie posiadasz wiedzy na temat mojego doświadczenia jeśli chodzi o mmorpg. Nie piszę tego po to aby się chwalić, bo nie mam czym, w wiele gier tego typu nie grałem. Chcę tylko podkreślić, że równie dobrze mógłbym być osobą z dużo większym stażem w mmo niż Ty, a w tym momencie założyłeś że na pewno tak nie jest.
Cytuj:
Czyli niezdrowo ekscytujesz sie czyms, czego premiera moze sie w ogole nie odbyc i ty takiej ewentualnosci w swoim nieograniczonym optymizmie nie wykluczasz? ok.
A skąd mogę mieć pewność że cokolwiek sie stanie, nikt nie jest jasnowidzem. Czy Ty nigdy nie ekscytowałeś się czymś co dopiero miało się stać? Nawet w momencie gdy nie byłeś tego na 100% pewny? Czy to aż takie dziwne? Czyżbym był rzeczywiście chorym człowiekiem?
Nie wykluczam takiej ewentualności - to chyba oczywiste i proste w budowie...
Jutro gra Krawat Bobrzyce przeciw Tramwajowi Zabobonowo, jestem kibicem Krawatu i jestem optymistą. Znaczy to, że mam nadzieję że Krawat wygra i się tym ekscytuję, jednak zawsze zakładam że może być inaczej...