No to panie Eldorn znowu jest problem.Chcialbym sprostowac kilka rzeczy o ktorych Eldorn troche przesadzil.
1) lightning nie zabiera 40 HP - to jest bullshit.
2) corp por zabiera ( magery-87%, int evaul- 60%) 40-50 HP. Przynajmniej jak probowalem popelnic Sepuku to tak bylo. aha Resist-51%
3) na szkieleta teraz ja musze walnac nie zle combo Corp por + lightning zeby pad. I tu mowie o zwyklym kosciotrupie.
4) mowi sie ze demony sa za dobre ze elemelki tez sa za silne. Z logiki wynika ze zeby zabic demona to trzeba z 5 dobrych wojow zebrac a nie 1 vs. 1.
5) vortex jest za slaby przyznaje.
6) elemelki sa tez troche za slabe bo nie moga zwyklego licha zabic. Dispelle sa tez zrombane bo liche mi wszystko zdispelluje nie wiadomo co bym puscil ( z demonem wlacznie ) i to jednym zakleciem.
7) zauwaz ze woja troche latwiej wyszkolic niz maga i magiem jednak troche trudniej sie walczy niz wojem.
8 ) do potionow nic nie mam ale z tym strenghem to jest jednak troche przesada.
9) nastepna rzecz to obrazenia. Po pierwsze jak jest sobie mag i rzuci ci te dwa corp pory + lightning a ty to przezyjesz to gosc juz jest twoj ( oczywiscie jesli sie nie wyloguje
)
to jest riposta na ten Topic.
PS. Eldi ty nie strasz Phantoma ze go dorwiesz w szkole bo jak ja cie dorwe to juz nawet twoj master w swordzie i niewiadomo w czym ci nie pomoze
NERKA EVERYONE
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Mardaag dnia 2002-04-22 15:30 ]</font>