Slayerek napisał(a):
...
nie przesadzajmy, gdyby CC pokazało w czasach kiedy ludzie się rozchodzili do innych sky/faf LSów że jest w stanie wychować samo dla siebie ze 20 osób z 75 lvl to co by przeszkadzało ludziom z SW(po rozpadzie częściowym) czy innych lsów wrócić do CC i zacząć robić porównywalne rzeczy ?
No ale nie chcieli ludzie "wracac" i "robic", woleli poszukac innego istaniejacego ls-a ...
Slayerek napisał(a):
pamiętam jak Pilek i inni chcieli/zrobili inny polski LS, była wtedy wrzawa i marudzenie ludzi z CC którzy co ? płakali bo nie mogli nic zaoferować nowym graczom ?, bali się o swoje nierobienie niczego sensownego w grze ?
Ja nie pamiętam, sorry. Kiedy Pilek chciał załozyć nowy ls ? Bo chyba nie wracasz z tematu sprzed roku gdzie był konflikt pomiędzy Polkami z CC a Zjawcią ktorego niesety dotad nie rozumiem, znaczy zasadnosci ... a ls mial powstac po to by odseparowac sie wlasnie od jednego z gracyz, o ile mowie o tym samym o czym ty myslisz ... wiec nie pierdol ze to mial byc nowy, super, zadaniowy, wyjebany ls, to byl tylko zwykly objaw dramy wsrod polakow z ich malostkowoscia.
Slayerek napisał(a):
"brak wsponych akcji w ramach CC.." => to chyba cios poniżej pasa, pewnie grałeś dłużej niż ja ale na 100% ja byłem na większej liczbie wspólnych akcji w/z ludżmi z CC, ciekawe czy to wynik mojego lenistwa/niechęci do polaków?
Jedna sikorka wiosny nie czyni. Opiekun kiedyś zaczol budowac HNM CC, i to zdechlo. Saitou chcial budowac SKY CC i to zdechlo ...
Ja nie bylem i nie jestem graczem typu no-life, chadzam spac jak wam sie zapala zarowa na pogranie o 1 am do 5 am, a gram aktywnie po pracy co najwyzej 17/18-22/23, przed snem jak nie mam innych planow, zajec etc ...
Zresztą, nie bylem, nie jestem i nie bede pepkiem swiata. Kazdy mogl mnie zastapic i byc zamiast mnie => wiecej dla was, nie trzeba sie ze mna dzielic dropem, kasa, etc.
Slayerek napisał(a):
dawno trzeba było zrobić nową zieloną perłę CC z liderami a nie słuchać się i czytać posty takich graczy jak Stokrotek którzy i tak mają w nosie kto gdzie i kiedy gra w ffxi
To zrob. JAk chcialem to zrobic 2,5 roku temu, 1,5 roku temu i prawie rok temu.