Cytuj:
hmm a waszym zdaniem co lepsze archlord czy RF?? Bo gram w obie gry i zauważyłem ze w archlordzie jest bardziej nastawiony nacisk na quest..w rf jakoś na razie nie dorwałem questów..chyba ich w ogóle nie ma co??
Questy dostajesz automatycznie, nie musisz biegać po NPCach.
Wg. mnie Archlord vs. RF to nierówna walka, w której RF zdecydowanie góruje. Czemu? Obydwie gry to hardcore grindy, ale w RF ten hardcore grind jest urozmaicony zajebistym klimatem połączenia Fantasy z Science Fiction i najlepszym PvP i RvRvR jakie widziały moje oczy w otwartym, czysto krwistym MMORPG, na dodatek max lvl w RF bije się 3x szybciej niż Archlord (tam jest lvl 99 max tak? W RF jest 55). RF póki co jest najlepszą grą F2p z cash shopem jakie widziały moje oczy.
---
Incoming transmission (oficjalny post rekrutacyjny)
Mówi Manipel Deathlink, wzywam wszystkich żołnierzy Accretii z przynajmniej podstawowym doświadczeniem na polu bitwy (lvl 25+, ranga przynajmniej druga), którzy pałają nienawiścią do obcych ras i regularnie uczęszczają na przynajmniej 1 CW dziennie. Nasza gildia panuje na serverze Novus od początku Listopada roku 2008.
Jak się do nas zapisać?
http://www.gromrf.fora.pl/
Złóż swoje podanie żołnierzu a my ocenimy czy masz w sobie to czego poszukujemy.
Do zobaczenia na polu bitwy. For the Empire! For Lotar 3rd!
End of tranmission