Marass napisał(a):
Gal mamy Hucka w skladzie
Bart buty i tak pewnie dostaniesz bo w czwartek jeden farmn run pewnie zrobimy... a co do itemoz z lv 40+ to powinien byc lot kto potrzebuje i po sprawie... czysta loteria i nikt nie bedzie poszkodowany ze ja to tez chce a on dostal bo ma lepszy job czy cos w tym stylu... cala ekipa pracuje na te itemy wiec chyba nie powinno sie wyrozniac poszczegolnych jednostek imo
Maras ja wiem ze jak 3 potrzebuje to wiadomo ze lot ja sie pytam co robic jak potrzebuje 3 ale 1 lub 2 z tych 3 osob juz np item dostaly? Tak jak jest np teraz. Wy macie po jednym juz itemie z Glizdusiem i teraz pytanie czy jak wypadnie jakis item teraz ktory chce kazdy z nas to ja lotuje bo mam 0 itemow czy wszyscy i np ja bede mial 0 a jeden z Was juz 2? bo to ze jak kazdy z nas ma tyle samo i wszyscy chca to normalne ze lotuja wszyscy.
Chce ustalic zdrowe zasady i imo wlasnie powinno byc tak ze jak mamy tyle samo itemow na koncie i wszyscy chca to lotuja wszyscy i jak ktos dostanie item to nie moze lotowac przeciwko komus.
W tej chwili sytuacja wygladalaby tak, że
Glizdus 1
Maras 1
Atoreis 0
Wypada cos co chcemy wszyscy 3, dostaje ja bo jeszcze nic nie dostalem
i wychodzi
Glizdus 1
Maras 1
Atoreis 1
Wypada cos co chcemy wszyscy 3
Lotujemy wszyscy 3
Wygrywa lot Maras