Sobtainer napisał(a):
Ale desh ty w tym codzie grasz z koksami, daj spokój.... każdy gdzieś w zakamarkach napierdala, nie wiadomo skąd strzały lecą w ogóle. Poziom zajebisty.
wiesz, widziałeś że idzie mi całkiem nieźle w CODa
w takiej grze gra się na słuch, już w AAO zawsze grałem na słuch, to nie jest tak że każdy kampi bo siedział w kącie jak kogoś zabił. to jest tak że idziesz po cichu (ja mam tego perka że mnie mniej słychać) i jak coś słyszysz to się zatrzymujesz i nasłuchujesz jak juz wiesz skąd to są 3 metody
... albo kampisz i czekasz albo zachodzisz od tyłu i go nożem, jest tez trzecia takta ale za stary na to jestem - wbiegasz na goscia sprintem i zabijasz go nożem
moje MP5 bedzie miało niedługo RED TIGER kamuflaż czyli 150 headów.
podstawa to słuchać dzwieków
ogólnie musze przyznac że po wielu dąsach gra mi się spodobała z kilku powodów np. :
gra na słuch
granaty specjalne (mój pierwszy perk to granaty ogłuszające)
heady
noże
mocne pistolety (3 strzały kill)
kill CAMERA
aktualnie gram MP5 z tłumikiem i coltem z tłumikiem, na dużych (przestrzennych) mapach M4 z celownikiem laserowym
mój styl gry to wbić na chama jak najgłebiej i przykampic z tłumikiem
uważam że granaty odłamkowe w walce bezpośredniej sa kiepskie bo albo go wygrzejesz a to oznacza że stoisz z nim jak debil albo wrzucasz niewygrzany a to nic nie daje.
a tak jak ci sie konczy magazynek czy gość się schowa to stunujacym go np. reload . jeszcze jeden stunujacy i wjazd
(widać krzyżyk jak gość dostał -jak nie wcelowałeś to nie ma krzyżyka
)
flash jest niby lepszy ale za szybko schodzi i jak gosci jest dwóch to jest ciężko