T3rr0r napisał(a):
Cytuj:
Jak wklepiesz kartę pre-paid;) chyba, że coś zmienili.
Czyli mam to rozumieć, że będę miał 90 dni free? (60 za pre + 30 za samo kupno)
Nie dałoby się tak zrobić, żeby zaraz po tym jak się skończy mój guest pass rozpoczęły się te 30 dni free a po nich kupić pierwszego pre? Dobrze by było gdyby się dało jakoś rozwiązać ten problem, bo jak patrzę na moj account management i pudełko, na którym pisze "pierwszy miesiąc darmowy" to aż mnie szlag trafia =/. Tutaj image jak to wygląda:
Sprawa wyglada tak, ze Blizz chce zeby bylo podane zrodlo z ktorego bedzie sciagal kase po zakonczeniu "free month". pamietam ze tez sie mocno zdziwilem jak kiedys kupilem WoW'a i podobnie jak ty bulwersowalem. Masz dwa wyjscia:
1. Wklepac prepaid i wtedy bedziesz mial 90 dni -> 30 "free" + 60 "prepaid"
2. Mozesz podac numer np. swojej karty bankomatowej i o ile system ja lyknie to bedziesz mial 30 dni "free" a po ich zakonczeniu system sprobuje sciagnac kase z twojej karty za kolejny miesiac. Pewnie mu sie nie uda i ci sie konto zamrozi (frozen acc).
3. O ile ci system nie lyknie twojej karty, lub nie masz jakies karty ktora moglbys wklepac (radze jednak nie rpzesadzac z poszukiwaniami, bo jak system sciagnie jednak kase to moze to byc przyczyna nieporozumien) to mozesz poszukac w necie generatorow numerow kart...
ZASTRZEGAM TYLKO ZE JEST TO NIELEGALNE, A ZATEM MOZE POWODOWAC NASTEPSTWA PRAWNE, choc pewnie FBI ci na chate nie wpadnie.
Genaralnie temat byl juz kiedys walkowany.