Futrzaq napisał(a):
Witam jestem nowym użytkownikiem na forum.Ale co ja będę o tym P*******ł. Szukam mmo które spełni moje wymagania chociaż w 3/4.
1. Bezpłatny(w sensie abonamentu , może być do kupienia w sklepie.aha i nie tak jak z GW gdzie jest sporo dodatków )
2. 3d
3. Gra nieopierająca się tylko na grindzie( w miarę sensowne questy)
4.Coś ala wow najlepiej.
5. Żeby istniało coś takiego jak raidy. Niekoniecznie takie jak w wow ale żeby system party był na poziomie.
6.najlepiej podział na strony pomiędzy rasami(coś albo jak frakcje w wow albo każda rasa walcząca z inną)
to chyba wszystkie wymagania jakie mam. Zaznaczę iż w mmorpg gram do 3 lub więcej lat tak więc privy wow i inne takie badziewia przerobiłem..To chyba wszystkie moje wymogi..Aha jeszcze żeby była w klimacie fantasy.Jak ktoś wie gdzie taką grę dorwać będę 100 krotnie wdzięczny.
No oprocz tego ze wow jest jak wow...
w 3/4 powiadasz no to zobaczmy:
1. Gra bezplatna, tylko jakies malle itp.
2. 3d jest
3. Coz questy sa sensowne ale opieraja sie raczej na grindzie:P ale przynajmniej na zasadzie "atakuja nas ostatnio potwory itp itd, a nie ze zabij mi tyle a tyle bo takie mam widzimisie dziecko)
4. Coz, sterowanie WSAD, skille na numerkach, tylko inwestowanie w skille jest a nie cwiczenie:)
5. Party jest takie ze prosisz high levela o pomoc i za jednym hitem juz masz 8lvl (teraz juz chyba kazdy wie o co mi chodzi:P), ale sa tez np. raidy na nizszych levelach na takie stwory (samo sie wlacza tzn cie powiadamia, cos jak instance), takze bitwy miedzy...
6. Frakcjami: cos a'la orki i cos a'la ludzie wiec czuj sie jak w domu:P
Grą ktora ci sprezentowalem jest Knight Online:P
www.knightonlineworld.com
masz 3 dni premium i potem sie konczy zabawa, wlasciwie nie, ale musisz wbijac na zasadzie silkroada, czyli abo sie uda abo nie:P