No Panowie troche przesadzacie z najezdzaniem na taunisa. A prawda jak zwykle jest posrodku.
Zamieszki zaczely sie od tego ze patrol policji potracil i zabil dwojke nastolatkow (arabow) bodajze oboje mieli po 15 lat.
To nie jest powod zeby dzicz ktora przyjechala do Francji reagowala w ten sposob... Ludzie srodek Europy do chuja pana
Wyobrazacie sobie sytuacje ze Patrol Policji potracil zwyklego bialego Francuza... Czy inni biali zrobiliby taki syf w Paryżu >>??
Szczerze w to watpie na 99% nikt by nawet o tym nie wspomnial... Ale jak juz chodzi o Arabow/Murzynow robi sie wielkie HALO ze niby dyskryminacja... Ja pierdole to zwykle bydlo jest - i mowie tu o konkretnych osobach nie uogolniam ze to wszyscy Arabowie sa tacy sami...
Wmawiaja sobie (akurat konkretnie tam, w Paryżu) ze sa dyskryminowani... Chuj wie co im siedzi w tych pustych lbach...
Przyklad sytuacja z Polski - kilka lat temu w Poznaniu Policjanci popelnili karygodny blad strzelajac do dwoch mlodych chlopakow tuz przed przejsciem kolejowym... Bo mysleli ze to sa bandyci. Blad niewybaczalny: jeden mlody chlopak niezyje, drugi kaleka do konca zycia
To ja sie kurwa pytam czy wtedy mlodziez z Poznania wyszla na ulice i zaczela palic sklepy/domy/samochody niewinnych ludzi?? Nie, byly strajki ale kulturalne, cichy marsz... Ale na Boga Poznaniacy nie zachowali sie jak skonczone bydlo.
Jak dla mnie tych co tam zadymiaja we Francji powinni postawic pod mur i kulka w lepetyne... Ehh