Dana napisał(a):
No i widzisz kejkej, róznisz się tym od Pałnisa że potrafisz się normalnie wypowiedzieć na temat. I po części zgadzam się z tym co napisałeś (wbrew temu co myśli o mnie Pałnis).
Cytuj:
Wyobrazacie sobie sytuacje ze Patrol Policji potracil zwyklego bialego Francuza... Czy inni biali zrobiliby taki syf w Paryżu >>??
A pamiętasz co się działo w Słupsku po tragicznej śmierci Przemka Czaji ?
Pamietam byl to chyba pierwszy tak glosny przypadek w Polsce... Glosny mam na mysli - naglosniony przez media i telewizje. Zamieszki owszem byly i starcia z POLICJA. Specjalnie podkreslam slowo policja, bo na tym nie cierpieli normalni ludzie i ich mienie. A juz napewno nie na taka skale jak to jest teraz w Paryzu...
Naprawde nie wiem co musi tkwic w umyslach tak popapranych ludzi... Oni cos robia zanim zdaza pomyslec chyba
To jest naprawde smutne bo takie zamieszeki bazdz co bazdz blisko nas Polakow... Nie wroza nic dobrego na przyszlosc...
A wlasnie slyszeliscie cos w tv mowili kilka dni temu ze Osama Bin Laden ma jakies oswiadczenie do Polakow w tym ich TV wyglosic
Ja juz sie troche boje co ten chory umysl znowu wymyslil... Moze chodzilo o to ze Polscy zolnierze rostrzelali cywilow w Afganistanie