Yanglegend napisał(a):
@Paunis : Moja definicja zespołu miejskiego skad sie wzięła? Byle jaki podręcznik do geografii ... A co na wikipedii nie znalazłeś to znaczy ,że coś nie ma prawa istnieć ? Na wikipedii może pisać każdy idiota ,a jak tylko z tąd pozyskujesz informacje o świecie to gratuluje.
Ale widze ,że znaczenia tego terminu nie pojełeś. Nie napiałem nigdzie ,że zespół miejski istnieje w każdym dużym mieście na Świecie ,ale z pewnością występuje w Paryżu. A Ty mi teraz chcesz udowadniać ,że cytuje : "i, przedmieścia to zabudowania jednorodzinne, zamieszkane przez zamożniejszą część społeczeństwa..." - to sie nazywa SUBURBANIZACJA (2 etap urbanizacjii) ,ale co ten proces urbanizacyjny ma wspólnego z Paryżem - NIC...
Nie ma sensu z Tobą dyskutować ,ponieważ Twoja wiedza jest znikoma i opiera się na powtarzanych sloganach.
O jestem lewakiem ? Czy to Twój argument na wszystko ?
ktoś Ci mówi ,że masz krzywy ryj ,a Ty mu odpowiadasz ,że jest lewakiem ?
Taki sposób na leczenie kompleksów ? Wcale nie jestem głupi to tylko oni są lewakami ...
milcz lewacka kanalio!
@bloob -> obciągnij lepiej jakiemuś koledze arabowi, bo i tak nie rozumiem co do mnie piszesz O_o
a tak poważnie, to jakby któryś z twoich znajomych arabów, dowiedział się że jesteś pedałem, w jaki sposób byś zginął?