Cytuj:
poza tym znam wiele osob z barsy na zywo lub przez gg, mamy kanal irc. ale gra jest gra w grze ludzie odgyrwala swoje postacie i nie mieszaja swatow(wlasciwie to rozmawianie przez gg o tym np. gdzie sie w tej chwili w grze jest czy "idziemy na expa" jest to zabronione) duzo osob z barsawii spotyka sie np. na zjazdach i wtedy rozmawiamy o grze .
A potem piszesz:
Cytuj:
Shador skoro jestes taki madry napisz do Kaela albo Galarela zeby zniesli ta zasade. ciekawe co odpisza. poza tym nie wiem czy wiesz ale reguly sa po to zeby je lamac. wiem ze tej zasady malo kto przestrzega(wogole ktos przestrzega?)
Dobra a teraz mogę tylko próbować Cię zrozumieć. Na początku priorytetowym Twoim celem była obrona MUDa z klimatem. Podajesz tutaj zasady tam panujące. A po chwili podajesz mi, że jednak owe zasady nie są przestrzegane przez graczy. Więc zdecyduj się jakie te Wasze zasady są.
A teraz parę moich cytatów:
Cytuj:
[...]Ba więcej powiem, wchodząc na kanał #barsa spotkam się z miłym przywitaniem z grona 'elitarnych' starych graczy.
Chodziło mi tutaj o graczy (nie łap mnie prosze za to, że Kael też kiedyś grał)... powinnaś kojarzyć:
Cytuj:
Grałem w Barsawię, rozmawialiśmy o tym gdzie jesteśmy i czy na coś idziemy. [...]
Samo to, że grałem w Barsawię znaczy, że mi tam większość zasad odpowiadało (czyt. przeczytałem regulamin i zasady).
Aha i jeszcze jedno... podany twój przykład ze szkołą gimnazjalną jest wiesz... khm, khm... nieodpowiedni z tego toż powodu, że to może być sprawdzone przez nauczycieli/dyrektora/pedagog/rodzica. A powiedz mi jak mają sprawdzić Admini Barsawii czy przypadkiem na privie ludzie nie gadają o tym gdzie są?
SvD.