Skrzydlaty napisał(a):
Ale czytam z chęcią dalej!
I o to mi chodzi, o nic więcej, tylko żeby się dowartościować i powiększyć swojego e-peen'a. Przecież powtarzałem to wam tyle razy, że powinniście już zapamiętać, a nie pisać o tym n'ty raz, jak byście amerykę odkryli.
Panpol napisał(a):
Nie będę mówił o jego matce bo to totalne hamstwo, mimo że temat jest o murzynach, arabach i innych obleśniuchach.
Dlatego nie róbcie mi offtopic'u.
Pieszczoch napisał(a):
Patrzac na godzine twojego posta, to predzej chuja ciagniesz niz imprezujesz.
No i nasz homoseksualny Don Juan nie wytrzymał i przyszedł ? Już zakończyłem ten temat. No i ja pisałem w sobotę w nocy, tyle.
Ogar, weak. \:
Taunis, znudziłeś mi się jako piesek, bo się nie starasz.
Oyci3C, gratuluję dojrzałości, że taki fajny gość jak ty, żonaty, imprezujący, mający czas na mmorpg'i irytuje się tym co napiszę ja i odpisuje rzeczy w stylu:
"A Ty idz obejrzyj swojego malego czy nie przypomina kalafiora oraz obejrzyj pyszczek czy nie masz opryszczki - po jakze bujnej nocy alfonsa z dziwkami." oraz stwierdza fakty, które już są potwierdzone przeze mnie prawie na początku mojej aktywności. Raz jeszcze gratuluję dojrzałości, jednak nie zachowujesz się tak, jakbyś już ją osiągnął.
Jak na pewno pamiętacie to ja stworzyłem się w momencie, kiedy postanowiłem położyć kres złemu traktowaniu nowych osób na tym forum, przez tak zwaną "elitę" które myślała, że złota gwiazdka jest elementem boskości. Później mój szał dosięgnął wszystkich, bo zauważyłem, że w ten sposób zwiększam tutaj średnie IQ, co jest mi na rękę jak używam mojego main konta.
Aldatha, widzę, że mój tekst skierowany do Taunis'a ruszył bardziej ciebie niż jego. Spokojnie i wyluzuj trochę, nikt cię nie flame'uje (jak na razie
). Powiedzmy, że w rzeczywistości (czyli prawdziwy ja, a nie wykreowany przeze mnie trade/Rage/CouRage) bym się z tobą zgodził.