Milo mi, ze takie tuzy rzucily sie na poszukiwanie moich przewin. Niestety, nie przyznaje sie do winy, bo wiekszosc przykladow to to praca moderatora, takie same wypowiedzi mozna znalezc w odniesieniu do starych uzytkownikow forum, ktorzy lamia regulamin dzialu forum ktory moderuje.
Szczegolnie rzeczony przez Rage'a cwaniakozz, ktory mial juz ladne kilkaset postow jak mu to pisalem.
A to nie wiem jak sie ma do szykanowania nowicjuszy:
CouRage napisał(a):
Zychoo napisał(a):
A ja bym polaczyl oba pomysly. Moznaby oceniac userow poprzez dodanie mu 1 punkt za ciekawa wypowiedz, po zdobyciu jakiejstam ilosci punktow dostawaloby sie kolejne gwiazdki (ktore zastapilyby obecny system gwiazdek) - dzieki temu dostawaliby je Ci, ktorzy pisza sensowne posty, a nie wala w przycisk "Odpowiedz" na slepo. Nie wprowadzalbym mozliwosci negatywnego oceniania, ale uprawnione osoby moglyby zabierac punkty w ramach reprymendy za okreslone przewinienia.
Niemniej dziekuje za zainteresowanie. Przykro mi z powodu waszej porazki.
A zeby ja bardziej unaocznic skomentuje 3 przypadki:
Zychoo napisał(a):
Zeby miec wiecej gwiazdek.
Ironia. I to autoironia. Dotyczy mnie, wiec trudno tu szukac poparcia twojej tezy. Taki przyklad jest ponizej twojego standardowego poziomu. Fail
Zychoo napisał(a):
Niestety, kolega Cwaniakoz nie rokuje dobrze na przyszlosc. Jesli 19 lat to za malo do korzystania z forum to zapraszam po osiagnieciu pelnej dojrzalosci emocjonalnej.
profile.php?mode=viewprofile&u=2998Wyjatkowo "nowy uzytkownik".
Fail.
Zychoo napisał(a):
A ja glupi myslalem, ze urosniesz i zmadrzejesz.
Samo to zdanie sugeruje, ze kolezka dostal na poczatku kredyt zaufania.
Fail
Ocena: Fail^2