CouRage napisał(a):
Trochę wyszedłem z formy ostatnio, takie ścierwo odpierdala do mnie swoje harce, a ja się go pytam czy mu nie wstyd robić z siebie debila, ale już mi się nie chce jechać takich skurwieli jak on czy Taunis, no bo ile można ? Niedojeb nigdy nie zauważy swojego niedojebania, dlatego będzie zawsze wracał do mnie po to, aby go zmieszać z gnojem od nowa, co już po drugim czy trzecim razie może zrobić się nudne (dla was i dla mnie). Pierdolony WoW, jebana fabryka idiotów. Polacy nie powinni mieć prawa do gry w mmorpg'i (chyba, że za specjalną licencją), nie dość, że wstyd w świecie, to jeszcze wstyd w kraju, za graczy, jebanych warcraft'owych eunuchów, takich jak Ogar. Powinniście się odizolować, stworzyć swoje własne, chujowe forum gdzie taplalibyście się po zdeformowaną mordę w swoich umysłowych odchodach, nie wydzialając na polską scenę mmorpg całego tego toksycznego oparu produkowanego przez wasze niedorozwinięte mózgi. Powinniście zostać zmuszeni do stworzenia getta, cała ty niższa raso komputerowych graczy.
jestes dla mnie inwalida umyslowym.
odpisuje na twoje uber posty gdy mam ochote sie chwilke posmiac.
potem o tobie zapominam, bo znaczysz mniej niz zero.
wieksza czesc forum traktuje cie podobnie.
teraz, kiedy mamy juz jasnosc, moge ci zyczyc milego dnia - znow spedzonego na owocnym flejmowaniu.