Zbych1 napisał(a):
Stwierdzam że tym oskarżeniem uzyskałeś tytuł kretyna roku, a nawet kretyna ostatniego dwulecia, bo mniej więcej tyle czasu gram na offie. Oskarżać można o wszystko zza zasłony internetu, a ja nie mam zamiaru udowadniać, że nie jestem wielbłądem. Rzeczywiście w realu by to wyglądało inaczej, bo mógłbym jakoś na to zareagować, chociaż wątpię, żebyś w takiej sytuacji odważył się obrzucać kogoś błotem. Nie jestem twoim fanboyem, tylko odpowiedziałem na pytanie które zadałeś. Oprócz boterstwa brzydzę się również plotkarstwem, a moja wypowiedż miała na celu wyjaśnienia tej sprawy. To że masz znajomków w reapersach to się nie dziwię, bo to ten sam klimat grania, a wątpię zeby jakiś Hentai podał inną wersję, ponieważ decyzja była podjęta przez kilka osób i CL opuścił ally na naszą prośbę. I na koniec, od dawna zauważam, ze boli ciebie i twoje dziewczyny to, ze Hentaje sobie razem grają i cokolwiek nie robicie, żeby nam zaszkodzić, jakoś dalej się bawimy. Nikt z nas nie musi ukrywac swojego nicku z gry, długi rozliczamy ze swoimi kolegami i nie botujemy, no ale cóż ty możesz o tym wiedzieć.
w realu tez bym Ci to powiedzial... a co do tego co napisalem to wiem to od twojego znajomego (z gry) moze i bylo to 2 lata temu ale bylo... jezeli niegrasz na offie 2 lata to ty jestes kretynem bo skad wiesz co teraz robie... a i niewiem mam Ci pokazac twoj post gdzie piszesz "cos innego o botowaniu" ? znajmych z reapers mam jak jeszcze jak tam nie byli w hentaiach tak samo...
ja nie ukrywam swojego nicku, kazdy kto powinien ten zna dlugi jakie teraz mnie dotycza to tyle co pewna osoba wisi mi kase a co do botowania..co z tego botowalem juz nie
a i ok dla wyjasnienia nie boli nas ze sobie gracie lepiej dla nas wiecej PK (bo przeciez nikt od was nie robi pvp bo szkoda -4%) a swoje podwody mamy, zaowaz ze jak wyszlismy z HA to bylo ok tylko jakos ostatnio sie popsulo... a no i Ciebie boli ze ja wybotowalem postac na 73 a tobie to od "niewiem ile grasz" nie idzie
Cytuj:
CL opuścił ally na naszą prośbę
po raz 2gi potwierdziles ze jestes kretynem... przeciez nie grasz 2 lata