Ad.1 Do Tolla, z tego co wiem, juz sie zglosilo kilka osob i zostaly odprawione z przyslowiowym kwitkiem.
Ad2. Ja bym jednak bardzo prosil o jakies konkrety, bo coraz bardziej obawiam sie, ze u co poniektorych z Was _domysly_ dosc mocno konkuruja z realiami. Poza slowami Tolla jakoby byl w stanie komus cos wyslac (a czym sie to skonczyli, napisalem powyzej) nie slyszalem zadnego, _zadnego_ konkretnego zrodla. Pomijam tutaj wszelkie Rady Dobrych Wojkow pokroju: Ja kupilem trzy lata temu w Pcimiu dolnym jak nam nowy supermarket otworzyli. Pomijam oczywiscie tez szesc
ftp://***.***.ru i .sl ktore to znalazlem w przeciagu 25 minut.
Ad.3 Nauczono mnie, ze by jakiekolwiek dzialanie mialo sens musimy spelniac jeden z podstawowych warunkow jakim jest kompetnecja. Prosze wiec mi jej braku nie zarzucac, bo to ja moge Wam podac liste 17 sklepow wysylkowych; 6 dystrybutorow na polske mogacych mniec jakikolwiek zwiazek z Ultima Online i 12 serwisow aukcyjnych; ktore sprawdzilem i od ktorych otrzymalem informacje, ze produtk jest badz to niedostepny wogole badz chwilowo. Od Was nadal nie dostalem nic.
Ad.4 Zdaje sobie sprawe, ze popularnosc tej gry u nas nie jest na tyle duza, by zalegala ona na polkach, ale nikt nie jest w stanie wskazac zadnego miejsca ktoremu nalezaloby sie baczniej przygladac, bo "moze bedzie dostawa".
Ad.5 Przed chwila odbylem ciekawa rozmowe z pewna osoba... ktora uswiadomila mi bezcelowosc udzielania sie na tymze forum. Tak wiec, idac w jej slady rowniez postanawiam uczynic ten post ostatnim ode mnie.
Zycze milych dywagacji w dalszej atmosferze tolerancji i szacunku dla przeciwnikow naszych opinii i sadow.
Z Zyczeniami Wesolych Swiat
Szymon "InSiDe" T.