Kabraxis napisał(a):
Omg koles jest po prostu dobry a przyszedl jakis BlendaMed i sie czepia. Zazdrosc?
Idz na forum jakiegos pro-teamu, np. Pentagramu i nafakaj na nich ze sie chwala jacy sa dobrzy. Ba! Nawet maja swoje koszulki! Kurwa niezle lamusy... ha! i 14latki (zapomnialem).
To jest forum i temad o CoD i byl taki dopoki nie przeszyedl BlendaMed i nie zaczal plakac.
Jak ktos potrafi zabic pol wrogiego teamu za pomoca (teoretycznie) najslabszej broni to szacun i tyle. Jest dobry w tym co robi.
Tak samo jak dobry mechanik czy kazdy inny koles.
A ze sie chwali? Ja nie widze w tym nic zlego, kazdy lubi sie chwalic to naturalne i ludzkie. A on de facto nie chwalil sie tylko ladnie opisal co da sie w tej grze zwojowac zwyklym nozem.
Tak wiec ludki wracac do tematu a TorBledNam niech najlepiej wraca do napierdalania z pancerfausta do swojego teamu, oczywiscie na swoim kompie ktory jest do dupy bo sie nim nie chwali. Czy jakos tak.
Ide spac.
Aż z ciekawości wszedłem na forum Pentagramu i nie widzę by ktoś tam się chwalił. Podobnież tutaj - żadnych "pentagramowców" flexujących swoim skillem nie widzę...
Imo chwalenie się czymkolwiek jest po prostu dziecinne. Że niby naturalne i ludzkie? Nie wiem, bynajmniej nie dla mnie. Ale skoro tak twierdzisz, to zaczynam się bać, iż złe rzeczy będziemy wkrótce nazywać "normalnością".
Nie mam nic do Icka, ot uważam po prostu, że umniejszył swoje osiągnięcia chełpiąc się nimi.
A że parę osób to wzburzyło? Hmm.. równie żenujące..