Heh, nie no ja rzucam juz hmm 3 - 4 raz
sprzedawanie kont nie pomaga
Wlasnie kurcze co jest takiego w L2 ze tak trzyma?
IMO jest to drama + ludzie. Jest o chyba jedyna gra jak narazie (podobno w EVE jest podobnie) gdzie nigdy nie wie sie co czlowieka czeka jak wejdzie do gry
Szczerze szukam wlasnie gierki, w ktorej bede mial szans na start od 0, bez stresu, ze ja noob reszta 75+ bo chyba nigdy nie bede mial sily nadrabiac. To co wiem teraz a nie wiedzialem kiedys ze jak sie zaczyna grac w stosunkowo wczesnym etapie gry, to nie robic rollek itp i grac na spokojnie a wszystko przyjdzie z czasem. L2 juz mam dosc. Dlaczego? Dlatego ze jest to w 90% mega farma dla mnie polegajaca na dazeniu do nadrobienia 1-2 lat zaleglosci z poczatku gry + wszelkich nieobecnosci. Wiem ze to jest moze dziwne, ale kto tak nie mial?
Gra ta stala sie dla mnie drugim "zawodem" zamiast rozrywka, dlatego szukam innej ktora da mi tyle samo "fun'u" co L2 (chodzi o drame ofc
), a w dodattku miloby bylo zeby z kims zaczac w cos grac, a nie samemu
Ten post nie jest po to zeby zapodac flame'a o tym jakie L2 jest bee, to to akurat kazdy wie
P chodzi o to ze jesli sa tu osoby myslace podobnie jak ja i chetnie by w cos innego pograly, ale niezbyt maja z kim, to piszcie:P Kiedys z L2 trzeba skonczyc.
Znajac zycie pisze na darmo i niedlugo wroce do L2, ale co tam ^^
Pozdro dla Arcy i bylego GOL'a
montezuma napisał(a):
ja wciaz gram , to z 3lata juz.
w koncu zaczynalismy razem
EDIT: Hav na jakim serwerze/klanie grasz?
EDIT2: Jak ktos ma jakies inne propozycje niz AoC/EVE/Aion to slucham
ale plis, no drama=no fun
(takze WoW odpada:P)