Witam, chciałbym wam przedstawić nowopowstały server c4, rate 20x. Jest to server postawiony w Rumuni, admin świetnie porozumiewa się w języku angielskim. Pierwsze co zrobiłem po wejściu do gry, była rozmowa z adminem. Dogłębnie sugerował, iż jego podejście do gry jest traktowane jako hobby, a nie praca.
Dlatego też ów gość, stara się prowadzić server jak najstabilniej i jak to się mawia od ludzi dla ludzi.
Po 3 dniach na serwerze, mogę powiedzieć, ze jest w stanie zaoferować:
- Bardzo niskie pingi. (Dla mnie, z łączem 512kbps, jest to około 10-20)
- Świeży serwer, wystartował 1-2 tygodnia temu.
- Brak jakiegokolwiek modowanego syfu w stylu "full" c5 czy Interlude.
- Admin rozumie sytuację c4, dlatego też skille takie jak sleep, zostały osłabione, aby urozmaicić grę. C4 nie musi być LineMage'm wink
- L2 to przyjemność, a nie praca, dlatego, też KOMPLETNY brak jakichkolwiek donacji.
- Wszystkie raty 20x! (Poza Quest reward i quest adena 1x)
- Dualbox dozwolony (Mnie to niestety nie cieszy, natomiast tylko i wyłącznie do momentu gdy liczba osób online osiągnie 500! Potem dualbox zostanie wpisany do zabronionych zasad.)
- Event "L2 Day", który znacznie ułatwia grę zaczynającym.
- Quest itemy na 1 i 2 klasę do kupienia w luxury shop (Kupienia, nie za darmo, więc nafarmić trochę trzeba )
- Wszystkie CH wolne na aukcjach. Jeżeli szukasz servera z klanem, bierzcie póki ciepłe
- Brak jakichkolwiek mana potów i innych tego typu bajerów.
- Żadnych GM shopów.
- Żadnych npc bufferów.
Jeżeli nudzą Cie już wszystkie zbugowane c5 i bosskie Interlude, szukasz stabilnego l2 off c4. Zapraszam serdecznie! Jedyne czego serwer potrzebuje, żeby doskonale się rozwinąć są ludzie!
http://www.lineage2-ro.com