Keii napisał(a):
To są słuchawki, które wsadza się jeszcze głębiej do uszu, niż takie zwykłe, małe? Jeśli tak, nie jest to przypadkiem niezdrowe?
no właśnie nie wiem jak to dokładnie jest,ale spotkałem się z wieloma opiniami, iż nawet jest to bardziej zdrowe,ze względu na to, iż muzyka na takich słuchawkach jest odtwarzana relatywnie ciszej, więc powoduje mniejsze uszkodzenia słuchu. inną rzeczą jest problem częstego, długotrwałego odcięcia od szumów i innych dźwięków z otoczenia - to na pewno nie wpływa "dobrze" na organizm, który jest do nich przyzwyczajony.
Mac napisał(a):
Sobtainer napisał(a):
Czy ktoś ma te słuchawki i może się na ich temat wypowiedzieć? Potrzebuje mp3 do biegania/roweru ale z wypas dzwiękiem, co by się odizolować trochę od cywilizacji
.
Creative? :/
Lepiej cos np. z tej listy:
http://www.headphone.com/guide/by-headp ... itor-type/
ładna reklama Shure'a, w ciemno stawiam, że dźwięk na nich jest na serio zajebisty - Shure ma rewelacyjnej jakości sprzęt do odtwarzania i nagrywania audio (moja dziewczyna sprowadza sobie mikrofon tej firmy z USA) - jeśli myślicie o kupowaniu ich sprzętu radzę rozejrzeć się za granicą - nie wiem czy to wina dystrybutora w Polsce, wysokich ceł itd, ale bardzo drogo wszystko wypada u nas (mikrofon kosztujący u nas ok 2500zł w USA jest do kupienia już za ok 1200).