Zychoo napisał(a):
TheMan napisał(a):
Ryby i Kobiety głosu nie mają.
Lepiej posluchaj Rudej, bo w sumie madrze gada.
Musisz sie nauczyc, ze szacunku innych ludzi nie zdobywa sie opowiesciami dziwnej tresci, ktore brzmia wyjatkowo niewiarygodnie i nieprzekonujaco. Zacznij pisac normalne posty, w ktorych nie probujesz lansowac sie na elorapera jarajacego tony zielska i pijacego hektolitry wodki. Ludzie pijacy kulturalnie nie licza czy wypili litra czy pol. Takie wyliczanki byly dobre na poczatku liceum kiedy kazdy probowal udowodnic jaki jest fajny i ile potrafi wypic, bo w sposob oczywisty potrafil wypic trzy naparstki, a jednym 0.7 mogla sie najebac cala klasa.
Jak bedziesz duzy to zrozumiesz jak malo istotne jest to ile wypiles.
Skoro chcesz byc traktowany jak dojrzaly czlonek spolecznosci to zacznij sie zchowywac jak dorosly, bo nie glupota, a gowniarstwo bije z twoich postow.
Mój post nie miał na celu zrobić z siebie lanso-mena... Miał raczej charakter, po części prawdziwy, a po części żartobliwy. Nie mniej jednak była to prawda, ale nie będę wmawiał wam nic na siłę.
Nie liczę wypitej wódki. Raczej to była taka metafora. Fajniej jest sobie wypić i zajarać lolka z najlepszym kumplem, niż raidować w WoWie, czy gdzie tam sylwestra spędzać (to był przykład, nie miał na celu nikogo obrazić).
Nie jestem jakimś skejtem i nie jaram się blantami. To, że zrobiłem raptem 3 piosenki to nie świadczy o tym, że jestem z "płyty meza".
Tak na serio to ch... o mnie wiecie, kim jestem i jak się zachowuje. Nie jest to dla mnie istotne co o mnie sądzicie i jak mnie odbieracie.
Zauważyłem, że jak jeden rzuci kamień, to drugi też rzuci.
Co wy macie do k***y nędzy za polityke na forum (użytkownicy - niektórzy). Nie można normalnie sformułowanego posta napisać na forum, bo się każdy rzuca jak ryba bez wody.
@mrynar
Skończ, już nie jesteś fajny.