konrador napisał(a):
Nastepny spacyfikowany troll? Wpadl na forum, nieudolnie ponasladowal rage'a, zostal zjedzony i teraz jeszcze ludzie go bronia, bo faktycznie jego glupota i bezradnosc moga wzbudzic litosc...
O kim teraz mowa?
Cytuj:
Nie jest tak, ze wszyscy nowi uzytkownicy sa zakrzykiwani przez elitarny klubik gimnazjalistow/licealistow (chociaz wyraznie jeden istnieje...) - to chyba jakies zbiorowe zludzenie
A ty do jakiego grona się zaliczasz, jeżeli połowa forum to gimn/lic? Podstawówka? Takie stwierdzenie nie daje faktów, które są widoczne gołym okiem.
Cytuj:
niektorzy z jakiegos dziwnego powodu uwazaja, ze nowo-zarejestrowany uzytkownik powinien otrzymac swojego rodzaju taryfe ulgowa uprawniajaca go do masowego pieprzenia glupot na lewo i prawo
Nie widzę tu takiej osoby, która daje taryfę ulgową jak ktoś palnie nawet zwykłego orta. Jest jechany od szmat, noobów i teksty w stylu "Wypierdalaj"
Cytuj:
"Za moich czasow" od nowych uzytkownikow oczekiwano przed rozpoczeciem pierwszej - nazwijmy to delikatnie - wymiany zdan zapoznania sie z netykieta, tudziez regulaminem grupy/forum.
Ok, ale czy ja łamie regulamin forum? Piszę na temat, nie robię bezsensownego śmietniska pisząc w dziale "World Of Warcraft" o Tibi... Ale co ma piernik do wiatraka.
Cytuj:
Jest pelno przykladow ludzi, ktorzy pojawili sie na forum, zaistnieli, maja sie dobrze i nikt ich nie flamuje, bo nie ma takiej potrzeby - pisza posty ciekawe, informatywne i na temat.
Ale powiedz mi co w tym złego, że napisałem prawdę. (może była lekko przepchana, ale jednak to była nadal prawda)
Zostałem pojechany nawet przez moda, który powinien świecić przykładem, a nie bluzgać za byle co...
b t w. Już nie napiszę więcej posta... Tęsknijcie.