Gokulo napisał(a):
Na poczatku pomyslalem, ze chodzi ci "z /whm" ale to w kij nie pasuje, /mnd zreszta tez - zadne z tych nie pomaga wsadzic Slow2. Stunuja drk albo rzeczywiscie /drk, ale tylko jak jest wyznaczony. Napisalem, ze idzie /blm gdy jest juz z 2 innych rdm a najczesciej jest.
ta, chodzilo mi o /whm, da sie w cerba wepchnac slow2, ale on ma bardzo wysoki poziom resistu
Gokulo napisał(a):
To chyba oczywiste. Tak samo jak jego para nedzne jest przy moim. Ja jedynie co wlozylem w strone nukow to ekwipunek - jak kiedys zeche mi sie merity robic to i ladniejsze liczby wyciagne. Samo w sobie 400-600dmg nie jest nedzne.
samo w sobie nie, ale blm ma do dyspozycji blizzard4, jak sie postara zrobi 2k, a przy tym nasze nuki sa kiepawe.
ale moze to tylko ja, ze porownuje swoj dmg do innych lepszych.
kiedys moim celem bylo nukac jak blm, wiec to pewnie pozostalosc ;p
Gokulo napisał(a):
Tylko glupcy merituja Enhancing ~.~ (albo avesta rotfl ;D)
czemu nie, jak masz do dyspozycji dwie pule magii?
tymbardziej, dla kogos kto duzo soluje, zeby podciagnac phalanx, czy cos ;p rdm moze byc na serio uber w danej konkretnej rzeczy, jak sie odpowiednio nim pokieruje~
Gokulo napisał(a):
I jest to potencjal, ktory mozna rozwijac wlasnie. Bo RDM ma do tego i merity i dostep do odpowiedniego sprzetu. Natomiast oczywiscie nie mozna go wymaksowac jesli nie chce sie tracic na czyms innym. Nie mylmy dwoch pojec.
jak mowilam o rozwijaniu tego potencjalu, nie mialam na mysli rozwijanie po lebkach, ale na maksa, jak najbardziej sie da.
Gokulo napisał(a):
A wiedzialas wczesniej, ze nie ma? Napisalas jakby takie cos w ogole nie bylo osiagalne.
oh, wiedzialam
nie jest nieosiagalne, ale nie jest tez banalne do zdobycia.
Gokulo napisał(a):
Nigdzie nie napisalem, ze bedac w blm pt. Bedac gdziekolwiek, wystarczy, ze widze latajaca statue.
ok, to chyba nie dokonca sie zrozumielismy