Niceface napisał(a):
Oczywiscie najbardziej przydatny jest jako healer ale spokojnie gildie moga sobie pozwolic na dolaczenie shamana enhancementa nie nerfujac grupy.
Ciesze sie , ze zgadzasz sie ze mna, ze resto build dla shamana jest najbardziej przydatny...... a to, ze mozna pozwolic sobie na granie z shamanem enh to ja tego nie neguje. Wszystko mozna, for fun only.
Jak bedziecie mi pokazywali statsy, ze dps shamana przekroczyl dps warlocka, to moge sie jedynie usmiac z tego warlocka
Jezeli bowiem klasa stworzona do DPSu jak warlock czy mag przegrywa z klasa hybrydowa, tzn ze ktos chujowo ta klasa gra , bo jest niemozliwe by hybryda byla lepsza w dpsie od klasy dpsowej. Shaman jako hybryda zawsze jest tylko supportem, czy to w healu czy to w dpsie, i nie powinien byc lepszy od klas stricte dpsowych czy healujacych. Jesli tak sie zdarza to zle swiadczy o tych graczach grajacych kalsami dps.
Powiem wiecej, jesli u mnie w rajdzie jakis shaman by mial wiekszy dps od warlocka czy maga to taki warlock czy mag wylecieliby z rajdu, tak samo z healem, jesli shaman lepiej leczy od priesta tzn ze tego priesta mozna wywalic z rajdu bo nie ma pojecia o graniu priestem.