Blizz rozwalił wowa a oto moje argumenty
Minusy
-Rozbicie world PVP
-25/10 itp man raidy,powinny byc jak wczesniej 40 i 20
-Mi w PVE klimat całkowicie zniszczyli
jak kiedyś były tier 1,2,3 to teraz
epicki zdobywa sie tak łatwo jak kiedys niebieski itemki... nawet łatwiej
-Całkowite olanie starych instancji mc,bwl,onyxie itp
-Areny też mi sie nie podobają po prostu za łatwo sie epiki zdobywa...
-Nowy system honoru tez nie ładny
wolałem farmowac te pół roku 14 range ale wiedziałem że cos osiągnełem a nie teraz kązdy pofarmuje chwile i wszystko ma.. z pvp co najlepsze
-Paladyni w hordzie i Shamani w alliance... po prostu n/c całkowite niszczenie fabuły warcrafta
Gdzie to zła,krwiożercza horda dostała swiętych rycerzy?
a dobrzy allianci krwiożerczych szamanów ? Szkoda ze nie dali Taurenów rogue...
-Pomysł z latającymi mountami beznadziejny... po co to komu ? ja dalej wole normalne mounty jak za starych dobrych czasów ... ale to jeszcze ujdzie...
-Dlaczego teraz tak łatwo sie gold zdobywa? blizzard działa na takiej zasadzie ze dobrzy gracze będą mieli fajne itemy na początku ale gorsi po jakims czasie i tak dostaną te same bądz lepsze po jakims czasie... nie zrobili tak ? Nihilum siedzi po nocach w BT a gracze z Aren mają juz całe sety vegeful gladiatora... i to wszystko dostali prawie za darmo bo jak porównac ciągle próbowanie taktyk,wipy itp do aren ? wchodzisz jezeli masz dobry gear i jako taki skill to i tak po 2-3 tygodniach bedziesz mial z 1-2 itemy vegeful...
-Dlaczego teraz epicki mount 100% jest tanszy? my przed tbc musiellismy farmowac 1000g co było wtedy sporo kwotą a teraz oni w kilka godzin tylko mają ;/
-Attunmenty do instancji... kiedys to zrobiłes przyjemne questy zeby wejsc do onyxia lair,molten core,bwl były one w miare łatwe i nie trzeba było farmic jak teraz i rózne głupoty wykonywac spędzając przy tym 24 godz przy kompie...
-Wszystkie te instancje szczegolnie cot,rozne shadow labirynty po prostu mi sie nie podobają,są nudne i zadnego klimatu nie mają ...
-Moim zdaniem blizzard robi to tylko po to zeby odwalic robote i by gracze zostali i ciagle grali ... niestety grali w byle co... była taka fajna gra,wręcz idealna i blizzard wszystko zepsol... bardzo mi szkoda tego
powinien to zrobic na wzor starego wowa ktory tak naprawde dał mu te miliony ludzi ... tiery 1,2,3 areny wyjebac,pvp w starym systemie itd ;/
Rozpisałem sie,byc moze głupoty ale to jest moje zdanie