Wodzu napisał(a):
nie mam pojęcia jak długo grasz w WoW, ale przed dodatkiem widok kogoś ze sprzętem z instancji "budził respekt". Tak samo było widząc kogoś ze sprzętem z PVP. Na dzień dzisiejszy zadowolenie z posiadanego sprzętu nie jest takie jak było przed TBC.
Przedmioty PvE to nie kwestia respektu tylko dobrej gildi. A co do sprzetu PvP to widzac osobe powyzej 11 rango robilo mi sie jej zal, ze wzgledu na czas jaki musiala poswiecic na zdobycie tego sprzetu.
Wodzu napisał(a):
A teraz zapytam. Czy mając gladiatora wyfarmionego w 2 miechy da Ci taka sama satysfakcję jak ciężkie go zdobywanie w np nawet rok? Oczywiśćie możesz odpisać TAK, lecz farmiąc gladiatora przez rok przy kupnie 1 rzeczy na 2 miechy to dopiero radocha i satysfakcja niż otrzymywanie go z płatkami sniadaniowymi gratis.
A ja teraz zapytam czy majac gradiatora wyfarmionego w rok czasu bedziesz mial satysfakcje jak wyjdzie nowy dodatek i wmienisz to na zielony sprzez z pierwszej krainy na 70 lvl w nowym dodatku ?
Gra ma byc dla ludzi a nie dla chinskich farmerow bez real lifa.
Akurat WoW poszedl w strnie casual graczy a nie ludzi grajacych po 8+ h dziennie
Wodzu napisał(a):
Tak samo z instancjami ktoś wyfarmi super sprzęcik z instancji 40 osobowych w rok też respekt. A co innego o był w Kara 5 razy i wielkie mi epixowe dzieło....
Pleciesz glupoty. Nowe osoby w gildi gdy mialo juz sie na farmie MC/BWL ubieraly sie w pelen tier 1/2 w przeciagu 1 miesiaca. Rok czasu chyba ubierali sie nieudacznicy wipujacy przez miesiace na Magmadarze.
A jak chcesz miec satysfakcje to idz do Black Temple, bo Karazhan to zadne wyzwanie - farmial PuGi zlozone z altow.
Wodzu napisał(a):
Chodzi o to, że na dzień dzisiejszy nie ma wartośći epixów jak było kiedyś . A męczenie się po sprzęt to było coś. Mam dziecko i żonę i nigdy nie miałem full sprzętu z MC etc. Ale zdobycie spodenek i naramów do tankowania to było coś przez co uśmiech mi przez tydzień nie schodził z twarzy.
Teraz mam full epix warka i jakoś to nie jest to co kiedyś...
Epix jest rozny od epixa. Jezeli dla ciebie epix z Karazhan jest rowny epixowi z Black Temple to nie mamy o czym gadac.