Wracając do tematu:
ZAPRASZAM DO SHADOWBANE!
Super gra:
Zalety:
-za darmo
-3D
-Świat nie jest "cukierkowo słodki" wręcz przeciwnie-ponury
-klimat niby średniowieczny-miecze,łuki, magia itp. zadnych pistoletów ani pojazdów
-sporo świata do zwiedzania (jagbyś chciał go przejść na piechotę wzdłuż i wszerz to......)
-pełno expowiski zależnie od wysokości levela (tzn. leveli jest 75. przykładowa strefa expowiska w której jest kilkanaście obozów potworów może być np dla ludzi z 20-35 levela)
-questów nie ma,ale sie nie nudzimy.
-pvp praktycznie nie ograniczone-zabijasz kogo chesz (poza ludzmi z gildii bo cię wywalą i sojusznikami) gdzie chcesz (tylko na noobl;andzie nie mozna bo tam dopiero sie uczą dop 20 levela i muszą mieć jakieś szanse) i kiedy chcesz
-należysz do gildii których musisz chronić tzn. bronić podczas banów, gdzy przychodzą nemies i chcą zniszczyć wasz miasto
-jest duża liczba ras (chyba 12) w tym krasnoludy)
-na początku wybierasz klasę bazową jedną z czterech, a na 10 levelu dokładną klasę. jest duuuuużo do wyboru
-exwipunek możesz zbierać lub kupić. jak chcesz to IC (taki zastępca guild mastera) może ci zrobić coś fajnego, ale musisz mieć odpowiednie surowce
to chyba tyle w skrócie. zapraszam do ans-server Braialla. mamy gildie polską ( w której ja i Alchemik też przygotowujemy się do matury
)
Możesz napisać do mnie na gg, jestem co dwa dni - w sobote mnie nie bedzie-mam studniówkę
-więc w razie czego możesz też pogadać z polakami z gry o przyjęcie do gildii jak już ściągniesz SB.
W grze by sprawdzić kto jesy online dajesz W. tam wyszukujesz polskich nazw:Furiat, Zguba, Alchemik, Massaqre - to polacy. w okienku czatu piszesz /t imie. wtedy piszesz wiadomość prywatną. prosisz o przyjęcie do DV (Deus Vult) albo WH (White Hand) to dwie polskie gildie. polacy są tu i tam, mają po połowę postaci.
ZAPRASZAM