Nie wypadły wczoraj.
Co do pytań czemu w main alliance nie lądują najlepsi tylko czasami nooby...
1. Na genbu zawszę do main alliance będę brać najsłabsze osoby. Niech mają coś do roboty w trakcie god run i niech się uczą.
2. Osoba z listy zielonej ma pierwszeństwo do main alliance - przy czym ostateczną decyzję i tak podejmują liderzy oceniając iloraz przydatności i zaangażowania w runy.
3. Ludzie, którzy zapierdzielają na trigger runy i się wysilają żeby mieć trochę funu są ważniejsi niż ludzie, którzy pojawiają się tylko w niedzielę by zlizać śmietankę
Punkt 2 i 3 to zdanie akurat nie moje tylko innych liderów - i przyznałem im rację.
No i ważna nowa rzecz... Proszę o zgłoszenie kandydatury lub kandydatur na nowych polskich liderów. Wkrótce do naszego liderowego grona przyłączę Loziela i bardzo prawdopodobne, że także Antonakiego (jeżeli podtrzyma swoją aktywność po tym jak wyczyścił sky
) jednak pragnę zachować przewagę lub równowagę "polskiego zdania" w OS. Wprawdzie decyzje ostateczne i tak są podejmowane przeze mnie, ale miło mieć pomoc rodaków w prowadzeniu runów, zliczaniu punktów, pilnowaniu porządku.
W chwili obecnej polskimi liderami są:
Kamilus
Pudzian
Simiurg
Jeden mimo woli, drugi coś się ostatnio nie pojawia. Mam kilka swoich typów, ale zanim mianuję kogoś kolejnego "mimo woli" to chciałbym zobaczyć jakieś propozycje
Wymagania to uczciwość, zaangażowanie, znajomość mechaniki gry i eventów. Czyli coś czym powinien się wykazywać już prawie każdy grający w OS od ponad miesiąca