kkkk20 napisał(a):
Shadhujku widze masz jakies kompleksiki i nie mozesz przezyc tego ze mi w zyciu sie powodzi. Ot typowo (niestety) Polska mentalnosc...
Pewnie shad kazdego wieczora taka o to modlitwe mowi: "Gdy wieczorne zgasna zorze, zanim glowe do snu zloze, modlitwe moja zanosze Bogu Ojcu i Synowi, Dopierdolcie sasiadowi, dla siebie o nic nie prosze, tylko mu dosrajcie prosze. Kto ja jestem , polak maly, maly zawistny i podly, jaki znak moj, krwawe galy. Oto wznosze swoje modly do Boga< Maryji i Syna, zniszczcie tego skurwysyna, mego rodaka - sasiada, tego wroga, tego gada. Zeby mu okradli garaz, zeby go zdradzala stara, zeby mu spalili sklep, zeby dostal cegla w leb, zeby mu sie corka z czarnym i wogole zeby mial marnie, zeby mial ojca pijaka - oto modlitwa polaka.
Gz hujku sam sie pograzasz wypominajac mi zone bi i to ze duzo zarabiam. Odrazu widac co ci lezy na watrobie - i idz lepiej emO zajmij sie swoim zyciem prysZczaty nastolacie z brylami jak stepien... a nie wpierdalasz sie z butami w czyjes... i lepiej zwazaj na slowa internet juz dawno przestal byc anonimowy
Obaj jesteście impotentami umysłowymi nie musicie na każdym kroku tego udowadniac.