najlepiej zrobić superwypasiony pomnik i schować go do piwnicy
mrynar napisał(a):
...
Jesli cie dobrze zrozumialem, to mam teraz przez 5 lat niezaleznie od tego czy mam na to czas, ochote itp chodzic na salvage, assaulty, limbusy i wszelkie inne eventy, dlatego, ze mam relica. ....
w ogóle nie chodzi o relica (jak dla mnie to możesz go wywalić) ani o ochotę chodzenia na salvage, assaulty, limusy itd.
po prostu co jakiś czas piszesz że wolisz grać w jakieś inne BZDURNE gry czy mmorpg'i na luzie i 'bez zobowiązań' bo prawdopodobnie tak Tobie wygodniej niż raz czy 2x w tygodniu pomóc chłopakom np. w Salvage gdzie MNK pełni jedną z kluczowych ról, wg mnie raczej dziwnie się czują gracze-polacy którzy grali z Tobą X czasu i wiedzą doskonale że w czasie kiedy byłbyś naprawdę potrzebny pewnie poświęcasz go na lolwowa czy inną sologrę co nie jest oczywiście złe ani dobre tylko suchy prosty banalny fakt
ja oczywiście nie jestem aż takim fochmanem i nie zrezygnuję z Salvage bo cośtam komuś się 'wymsknęło' na /l ale jednak wolałbym żeby kilku ludzi (najlepiej polacy) zasiliło LS żeby przynajmniej poznali Salvage z tej złej strony
, nie do mnie należy decyzja ale fajnie by było widzieć że LS się nie rozpada z czasem tylko się rozwija, jak by było ponad 18 osób (co jest mało prawdopodobne) to przecież zawsze mogę nie iść, mam tyle punktów że na pewno przebiduję każdego jeśli chodzi o ten złom co bym bidować miał zamiar a na tego bossa na którym mi zależy kolejki nie ma raczej