Cytuj:
Ja zaczynam pracowac na kael faction...
Nie ma sensu, lepiej jest "z'leech'owac" z czyjegos raidu...
Cytuj:
Wtedy zacznie sie mordega z epiciem (chcialbym go "odebrac" na 51)
Marzenia... te duze i te malenkie... uloza...
hehe
Cytuj:
Bede mial ludzi z klanu, ale kurcze drugiego takiego wiza i clera to ze swieczka szukac.
Hehe bez komentarza, lol. Wogole to Mabtera pros bo bez tanka to z Ulim mozemy nadmuchac a nie bic cos 51+
Cytuj:
Pierwsza zabawa bedzie w EK (Dark Elf Corruptor i 2 Darkelf Reavers ) 48-50.
Brzmi jak dlugie szukanie... i rare spawn
Cytuj:
Potem Venril Sathir (KC) tu bedzie goraco 55 nec ponoc jest ciezko.
Ciezko to mialem ja... 2 gildie mi niechacy pomagaly (LoL!) ty to musisz pokonac Venril Sathir Remains co jest banalne... obejrzyj sobie...
http://eqbeastiary.allakhazam.com/search.shtml?id=7054 O, patrz ktos napisal ze on ma lifetap heh dawno go nie robilem, sam juz nie wiem... ale z lifetapem tez jest banalny, na 2 grupy jak sie wie jak go bic
Cytuj:
Potem Corrupted Seahorse (KK) 52 tu bede musial miec 1-2 full grupy
1 grupa za to musisz w niej miec 60 encha i to dobrego nno i dobrego war'a najlepiej 60... o Mabsterze w tym miejscu zapomnij bo on jak to barbarzynca ma wodowstret
Cytuj:
Corrupted Cyclops tu 3-4 osoby stykna tez lvl 52 potem
Corrupted Brownie (OOT) tu bedzie goraco sa zieloni dla 56/57
Nastepny jest Ulump 55 war (swamp of no hope)
Znowu campowanie i rare spawny... ja nie jestem z campujacych... wiec tu na mnie nie licz
chyba ze bedziesz mial go juz i bede mial tylko przyjsc i zalatwic sprawe
Cytuj:
Reszta to banaly...
Nie no sluchaj ja wiem ze ty jestes "da man" druid (hihi) i wogole smoki to wysylasz na tamten swiat splunieciem ale jak dla ciebie Feydedar to banal to... hehehe... nie mowie ze jest trudny, jak na smoka jest bardzo overrated a wyglada jak jaszczurka... co nie zmienia faktu ze to NAJtrudniejsza czesc twojego epica... ale kto by sie przejmowal tam takim banalem
masz tu krotki opis:
http://eqbeastiary.allakhazam.com/search.shtml?id=4470
Nno mam nadzieje ze udzielilem wyczerpujacego info
-beznadziejny optymista
of Tarew Marr
Warmly thinking about ED
Master of most trades (tak krocej)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Tuxedo dnia 2002-05-03 13:51 ]</font>