Cytuj:
Akurat my odnosilo sie do mnie oraz do ciebie i gdybys byl w stanie czytac ze zrozumieniem, wiedzialbys, ze reszta zdania miala na celu zaznaczenie roznic pomiedzy nami, a nie zaszufladkowanie nas w tej samej kategorii (ciarki mnie przechodza na sama mysl). Brak argumentow to i tak mozna - moze w nastepnym poscie pierdolne jakiegos ortografa, zeby ci bylo prosciej?
Taa brak, argumentów. Rozpoczynasz dyskusje, i jesli ktoś ma inny punkt widzenia, zaraz stosujesz taktyke dzielenia, my i oni. Przykro mi, że niestety nie posiadasz daru jakim jest błyskotliwość i samoocena.
Cytuj:
Ale o czym ty w ogole do mnie rozmawiasz? Pisz, prosze cie, po Polsku, bo naprawde trudno zrozumiec, co masz na mysli w wiekszosci twoich postow, mimo mojego analitycznego i przenikliwego umyslu przystosowanego przez wiele lat praktyki do rozszyfrowywania tego typu galimatiasow slownych. Hint: Sam sobie zaprzeczasz. Jesli potrafie jasno sprecyzowac wroga, to logicznym jest, ze za wroga moglbym sobie obrac caly serwer, co w tych kilku grach, ktore dawaly mi taka mozliwosc z powodzeniem robilem.
O czym rozmawiam? Widze, że kłaniają się lekcje czytania ze zrozumieniem. Do tematu wniosłem wiele wiecej niż ty. Nawet dyskutować nie potrafisz. Porównanie twojego umysłu do upośledzonego dziecka było by dla niego obrazą. A twój styl pisania nie zmienił się od kilku lat. Mógłbym przytoczyć wszystkie twoje posty i każdy jest taki sam. : sam sobie zaprzeczasz, "anyway", hint, fyi ", nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, ty taki, my tacy, każdy stanowi wstęp do flame`u. Człowieku weż się w garść i próbuj coś wreszcie sklecic na temat a nie smiecisz w kazdym topicu.
Cytuj:
Nie, whine'owac zaczynam zwykle dopiero po dwoch tygodniach. fyi, w dobre gry gram dlugo. Slabe gry oceniam tak, jak na to zasluguja i nie zmuszam sie do dalszej gry w nie, jesli mi nie odpowiadaja => jesli mi nie odpowiadaja, to robie /quit a nie ide na oficjalne forum i narzekam, do poki nie bede mial czegos "my way", vide ty oraz twoi koledzy z wlasnymi skrzywionymi wizjami kazdej mozliwej gry.
Problem w tym, że tobie ten gatunek się przejadł. Pracujesz na kasie w biedronce i nawet choćbyś chciał nie masz na to czasu. Tylko dlaczego forum? dla rozrywki? A kto tu kiedykolwiek whinował na oficjalnym forum? Link pls.
Cytuj:
Jesli chodzi o ciebie to ZBYT blyskotliwa i czuje, ze marnuje swoj czas piszac do ciebie atm. Juz nie raz zaprezentowales nam wszystkim na forum jakim to poteznym intelektem wladasz, wiec nie zdziwilbym sie, gdyby dla ciebie prawdziwie blyskotliwym humorem/zloscliwosciami byly te prezentowane we "Wlatcach Moch".
Znów ten polsko - angielski bełkot. Przypominasz mi polaczka w ameryce, ktory na siłe probuje być cool i na czasie. Znowu to samo, znowu i w kólo, i znowu... wjeżdzanie na intelekt. Dla mnie poprostu jesteś zarówno irl jak i virtua zerem.
Cytuj:
Nie twierdze. Ponownie w swoim chorym umysle wykreowales wizje czegos, czego nie bylo / nie ma w celu ufortyfikowania swoich nedznych argumentow. Ale jak juz pytasz, to prosze bardzo:
AC DT, DAoC serwery FFA PvP, EVE, Lineage 2, Shadowbane, UO stare, UO SP, Vanguard serwer FFA.
Jezeli twierdzisz, że w tych grach nie było zadnych barier ( stworzonych przez programistów, sprzet etc.) to padłeś na tym pytaniu, potwierdzając, iż twoj organizm wszedł w faze zaniku umysłowego. Czytaj ze zrozumieniem następnym razem.
Żeby nie smiecic w topicu, bądz na tyle rozsądny i swoje śmiecie umysłowe wysyłaj mi na priva, trafia tam gdzie ich miejsce chyba, że masz coś do powiedzenia na temat o co cie nie podejrzewam.
Pozdrawiam
Dalsza część o craftingu, której wczesniej nie wkleiłem.
"The Crafting Survey
So, Gaute just came up here and we had a chat about the feedback on crafting coming out of the reveals from the fansite event.
First, it’s fair to say we’re not going to completely overhaul the game for an SWG/UO/Old EQ2 style crafting system given our current timeline, budget, and so forth. That option is simply not feasible without delaying the game a year or years.
Secondly, it’s also not possible to change the current crafting system to one where you have to go to a forge/crafting area/whatever all the time, because it would require overhauling entire playfields, completely designing these dedicated crafting areas from the ground up, and also FUBAR our launch timeline.
Thirdly, the advancement system will remain centered around completing quests and storylines and not through making 10,000 Lesser Fancypants."