Nokiu$ napisał(a):
Hmm shs rzadzi. Czujesz evis za 2k bez crita w cokolwiek? nawet w warka? Wystarczy imp expose armor, odpowiedni trinkiet, ... 5 cp... shs ....2k evis...bezcenne ;P a jak sadzie crit to pod 3,5k podchodzi...
Pozatym warka nie jest ciezko teraz zjechac. Owszem, potrafi zbic 50% hp w 3-4 sec...ale to czysty luck..jak wszystko zreszta..ale jak pojdzie tak jak ma isc, to war padnie.
Ja robie tak... prem, garrotteeee....i jest 5 cp...evesion, expose armor...pare hemo , tak zeby znow 5 cp...rupture...szybki vanish, a jak krawimy, to odpowiedni moemt...CS, hemo, Shs, i evis...... no nie ma szans zeby koles stal jeszcze...a my mamy 2 x evesion..podejzewam ze z 35% hp i cheat death wiec nie ma co pekac..a jak trinkiet na hp stoi nie ruszony to juz mozna otwierac szampana...gdy delikwent ma jeszcze okolo 15%, moze byc ciezko...ale o ile doty zeszly, to mozna rzucic blinda i po sprawie...potrenujcie, a jak juz "zaczaicie" to szybko padnie kazdy woj...
Warek ściągający 50% w 3-4 sekundy z leathera to nie czysty luck tylko tak warki biją w otwarte karty...
IMHO nie warto Expose Armor na warriorów, zależność % zmniejszonych obrażen od ilości armoru jest funkcją nieliniową, taki warrior przy około 8k armoru niewiele więcej będzie dostawał po Expose, moim skromnym zdaniem lepiej od razu Rupture, które bardzo karci z Serrated Bladesami.
Piszesz, że wchodzisz Garrote i od razu Evasion a potem, że masz jeszcze 2x Evasion...
Ja warriorów takim buildem montuje dosyć oldschoolowo:
Prem, Garrote, Rupture, 5-8 kite ; )
Trzeba tylko uważać na gnomy z Escape Artist -> Intercept : )
PS.
Ten post nie miał za zadanie nikogo urazić, jest to tylko wyrażenie mojej skromnej opinii, która niekoniecznie musi być słuszna.