Jak efektywnie solować?
Dzisiaj powiedzmy, iż cierpiałem na bezsenność, a z bólem zęba ciężko robić coś innego niż pograć...
Postanowiłem posolować po raz pierwszy na puddingach. Z obecnym equipem powinno iść sympatycznie. No cóż - nie szło. Raz padłem.
Czy da się w ogóle w miarę efektywnie solować blmem czy też 3k xp/h to norma w solo? Trochę mnie to dobiło. Fakt, że kamp był dosyć oblegany, ale puddingów zazwyczaj dla mnie starczało.
Od czego zależy długość przylgnięcia gravity? Wchodziło zawsze - natomiast czasami trzymało bardzo krótko. Jakieś złote rady na podwyższenie wydajności? Po za oddaniem konta w lepsze ręce
Czemu solo? Nie mam czasami ochoty na party, czekanie kilka godzin, a z drugiej strony słyszałem, że jest to dobry trening.
P.S. Jeśli chodzi o equip to mam prawie maksymalnie spimpowany mp regain equip, do tego AF2 body, buty i legsy, genies, iq tiara i af1 do grava i sleepa, sorc ring, tamas, moldavite, abyssal. Teoretycznie powinienem śmigać wesoły, a w praktyce ciągle braknie mi tego mp (nie starcza nawet na dwa mobki pod rząd). Może powinienem dokupić dark torque i nosić af1 spodnie do aspira? Wtedy więcej wyssam?