No świetnie.
Co za konstruktywny komentarz, naprawde az tak wam sie kurwa nudzi ze nie macie co robic tylko flame'owac na tak bzdurne i absurdalne tematy, wezcie sie do roboty, idzcie w gory ( jak ja
) sadzcie sobie pod drzewem, spojzcie w dal ( na gory ) i pomyslcie sobie :
Japierdole, ale tu pieknie...( po chwili, nie wiadomo z kad) do czego ten swiat zmierza, i dlaczego nie kazdy moze widziec piękno tej planety, po co to wojny, komercja...jakby nie patrzec jestesmy tu goscmi...jakie refleksje normalnie /flex
Bloob ( czy cos ) to idiota.
A teraz moja opinia na temat załoby - tani chwyt na podbicie paru % w popularnosci u starszych osob, "Jaki ten prezydent dobry, taka tragedia ( jak juz ktos pisał wczeniej ) a załobe wprowadza - to dobry człowiek "
btw, tez jak juz ktos napisał, to media wywarły taka presje na politykach, dlatego załoba, podejzewam ze kazdy, naprawde kazdy inny polityk wprowadziłby załobe, no chyba ze Hilter / Stalin , bo jak to mowia - Smierc jednostki - to tragedia, smierc wilelu to juz tylko statystyka.
co do Pape, podejzewam ze połowa z nas wychowała sie "z nim " , ze od małego mama / tata , bardziej Babcia, traktowała go jako "guru" i mowili, synku/wnuczku, to jest ten ktory zmienil swiat...Bo jakby nie patrzec wiele mu zawdzieczamy, jednak ząłoby nie powinno byc...
nie wiem, ale chodza pogłoski w mediach, ze wojskowi byli pijani - to dlatego, nie wiem, ale JA po takiej imprezie chetnie bym cos "pogrzał"...
ps. moze nei w czas, ale nei chciało mi sie czytac ostanich 20 podstron
, i tak walłem na głowny temat. Echh mozna by pisac i pisac na tego typu tematy , o sztanach i bogach, ale jedna kwestia - to zalezy od miejsca narodzin, w polsce - jestes chrzescijanem, gdziestamdalekowiraku - w allacha itp ... a do czego zmierzam...to wszsytko nei ma sensu...
I albo to piszescie bo wam sie kurwesko nudzi, albo po prostu szydzicie z paru osob, albo naprawde was to ceikawi
cieekaweee.....