Ale macie problem, ja olalem WoW-a ze wzgledu na wiele jego minusow, a raczej braku plusow, gralem prawie od premiery i nie twierdze ze ten czas byl stracony bo tyle zabawy ile mialem ze znajmomymi to moje.
Problem jest taki ze WoW jest upraszczany caly czas i wymaga coraz mniej indywidualnych umiejetnosci, zaczyna sprowadzac sie wszystko to zebrania odpowiedniego setu itemow, buildu i umiejetnego stosowania paru skili plus poruszania sie jesli chodzi o areny.
Niech sobie bedzie jaki chce WoW, wiem ze narazie na rynku nie ma konkurencji, dlatego tez gram na betach lub w Eve i Hellgate czekajac na Conana, Wara i Aion, ktora gra bedzie odpowiednia dla mnie to nie mam pojecia ale wiem tez ze dla mnie etap zajebistosci WoW-a juz sie zakonczyl.
Jesli ktos siedzie w WoW to jego sprawa, prawdopodobnie sprawia mu to przyjemnosc jak mi dawniej i calkowicie go rozumie, wiem tez ze nie trzeba wiele by WoW nagle sie znudzil, dlatego jak widze obroncow tej gry na forum to smiech mnie ogrania.
A tu troszke w temacie, filmik z bety kogos co gra barbarianem ale jak widac slabiutko mu to idzie:
http://www.youtube.com/watch?v=HGh_dHDUKEg