eagleeyes napisał(a):
No nie tak szybko, wiekszość ukonczyla postacie po 3 miesiacach a zakonczyla przygode z Vanguardem po 6. Więc to 3 miesiace stagnacji. Fregaty były, chaty były, kasa była, maksymalne levele w crafcie czy diplomacy też, nie było co robić. To nie wina ludzi tylko Sigila. Co za idioci dają 2 weekendy z rzędu z double expem gdy nie mają wcale contentu dla 45-50 lvl, zabugowaną dyplomację i craft. Po bodajze 3 miesiacach od premiery zrobili wreszcie jakies questy na 45+ level, ale znów luka została na 49-50. Nastepny miesiać, dodali 2 zony które ( pomimo mega farmy) stały zespół mógł ogranął po miesiącu. Następnego etapu już nie było, co tłumy ludzi karmionych kłamstwami oburzyło.
Końcowym etapem , za ktorym wtedy tak wszyscy czekali, były rajdy ( ktore co patcha zapowiadali ) a faktycznie jak wiemy ukazaly sie niedawno, czyli ponad rok po premierze.
*luka= brak mobków i questów, dosłownie chodziliśmy po pustych niekończących się polach w grze.
To niestetety prawda - leveluje sie w grze zdecydiwanie za szybko, od czasow bety podniesiono zdobywane xp o prawie 400%! Ludzie od miesiecy dopraszaja sie o przywrocenie pierwotnego xp, zupelnie bezskutecznie, zatem ostatnio zaczeliosmy domagac sie przynajmniej wprowadzenia komendy /setxp gain 0.0-1 aby samemu mozna sobie wyregulowac xp. Poki co isnieje wyjscie awaryjne dla takich jak ja, ktorzy chca levelowac powoli - zalozyc brotherhood i dodac do niego od 1 do 5 altow - w ten sposob xp zdobywane przez postac, ktora gramy, dzieli sie miedzy wszystkie postacie w bractwie. To niewygodne, ale poki co jedyne wyjscie, jesli nie chce sie przeskakiwac 90% contentu dla poziomow low-medium-medium high. No bo co z tego, ze jest np. 20 dungeonow dla poziomow 7-15, jesli po zrobieniu dwoch z nich awansujemy o 9-10 poziomow? Ludziom grajacym pare godzin tygodniowo to na pewno pomaga, dla mnie to oczywista wada.
Dlatego skasowalem swojego shamana, ktorego w 4 tygodnie wylevelowalem do poziomu 40tego ( i tak byl na europejskim serwerze, ktory trzeba bylo opuscic z powodo lagow i crashy)..i zaczalem grac paladynem z 3 altami w bractwie. Po 2 dniach ledwo dobijam do 10 poziomu i bardzo mnie to cieszy...