wiesz templum to "jestem bogiem" to byla przenosnia przyklad ad. ksywy to chyba rzeczywiscie zmienie bo zbyt popularna a taki Psyche sie tam pluje ze noob psycha moze i noob w ultimie ale wyskocz w d1-d2 zobaczymy czy tam bedziesz madry tam to ja cie od noobow zwyzywam jakzes taki madry ad.
no nic plany z gildia poki co odkladam bo rzeczywiscie nie wiadomo jak to jeszcze bedzie z tym:)
a co do postow to nie wypowiadam sie tutaj zeby nabic postow jesli nie wierzycie to moge zmienic konto co za prblem i juz jak sie czepiacie postow he? pozatym ludzie dorosnijcie czepiacie sie czego popadnie by sie wycwanic przed innymi i pokazac jacy to wy jestescie wielcy ,wpasniali i wszystko wiedzacy no i co z tego ? o UO wiekszosc na pewno wie wiecej odemnie ale co z tego pytam sie jeszcze raz sa dziedziny zycia,komputera,gier, itd. w ktorych to ja moge wiedziec duzo wiecej od was wiec nie podchodzcie do tego jakbyscie byli wszystko wiedzacy bo tak nie jest i kiedys ktos was w jajo zrobi co doprowadzi ze sie obudzicie z tego nieszczesnego snu w ktorym wciaz zyjecie.
a chcialbym przy[pomniec ze takie czepianie sie i udawanie ze sie jest wszystko wiedzacym to lamerstwo na maxa!!!!!
JA POWIEM TERAZ GLOSNO I OTWARCIE ZE O UO WIEM GOWNO NIC KOMPLETNA CZYSTKA. zebyscie pozniej nie zarzucali ze tenm o ten tutaj mowi ze wie wszystko i jaka z niego lama a gowno prawda bo sie nie wymadrzam i nie mow mi jaki ze mnie pk bo w uo moge byc marbnym zalosnym NB PK a gdzie indziej moge byc zajebistym PK w UO jestem newbie i tego nie kryje bo chyba kazdy kto zetknal sie pierwszy raz z UO jest na poczatku newbie nie??? nie bede wam mowic reszty bo sie nie oplaca nabijac postow po jedno zdanie i zebyscie sie nie czepiali jeszcze raz powiadam zmieniam KSYWE NA MNIEJ POPULARNA I WALNALEM WAM PPOSTA NIE PO 1-2 ZDANIACH radujcie sie swieta bedzie,biba wrecz
a i co do mojej pisowni
1:klawiatura jest juz zepsuta
2:nie chce mi sie gdzieniegdzie stawiac przecinkow itd nie obchodzi mnie to w tym okresie
nom wiec czuje ze wszystcy beda zadowoleni a co do postow to logoiczne ze jak sie gada co chwile z kims w temacie np WIELKIE ZMIANY to posty ida jak burza nie?
dobra nara pod ta "ksywa popularna" juz mnie nie spotkacie
psyche napisal "w grze pewnie tez mnasz spawn" nie tu sie machnoles ostro nie mam takiej i nigdy w grze nie zamierzalem miec
jak macie jakies komentarze glupie to sobie je odpusccie.
NARX
a i jeszcze jedno chaos rzadzi!
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Spawn dnia 2002-05-05 13:34 ]</font>