CouRage napisał(a):
Postanowiłem urządzić ranking najbardziej chamskich i nieurodzajnych twarzy użytkowników mmorpg.pl. Oto jego wyniki:
1. Ashton
2. Dhoro
3. rarPL
4. roball
5. khoga
6. oxidize
7. CheGee
8. vagatiosoul
9. RoozTer
10. Razoth
11. pooma
12. CichaWoda
13. Motopompa
Zdecydowanie na pierwszym miejscu musiałem umieścić Ashton'a, jego twarz jest żartem natury. Specyficznie ukształtowane rysy, jajowata i łysa głowa oraz dziwne wargi i oczy połączyły się w całość, choć ewidentnie nie było to ich przeznaczeniem. Przykro mi.
Dhoro plasuje się na drugiej pozycji ze swoim licem, będącym odwrotnością oblicza Ashton'a. Ashton wygląda jak cham, a Dhoro jak ciota. Niestety jest tylko jeden ranking, więc musiałem dokonać wyboru, czy lepiej mieć fizjonomię wzbudzającą niechęć czy współczucie. Mam nadzieję, że wszyscy będą usatysfakcjonowani moją decyzją.
rarPL, trzecie zdjęcie na trzeciej stronie zagwarantowało mu trzecią lokatę. Typowy cham-wieśniak w otoczeniu innych twardych-prowincjonalnych, a na przedzie dziewczyna z podciągniętą dolną wargą, uważająca swoich przyjaciół za boss'ów okolicy. Żałosne.
Czwarte miejsce należy do roball'a, ta falista i krzywa gęba nie mogła się tutaj nie znaleźć, w tym przypadku dalszy komentarz jest zbędny.
Do pozostałych osób: ogarnijcie się, bo źle jest z wami.
Czekamy na Twoją szpetną twarz, a następnie my ocenimy na którym miejscu znajdziesz się w rankingu.