Dobra prowokacja robi swoje, a wy sie wkurwiacie jak jakieś zjeby. Małpujecie przy każdej dobrej okazji, aby sobie * podrasować.
@CheeGee - lanser z fotami, napierdala w mangowe gierki, zanik mięśni i mózgu. Przez cały dzień potrafi grindować swoją zjebaną postać, która odzwierciedla jego prawdziwe oblicze.
@niebezimienny - pamięta mój każdy post na forum, tworzy kronikę nt. swojego małego chuja, rzadko się myje. Prócz wszelakich wewnętrznyh zjebaności, posiada wielki iloraz brudu na ryju, bardzo często jada w MC, bo nie potrafi zrobić naleśników.
Odpsiujcie na moje każde posty drogie zjeby. Uważacie mnie za debila, dajecie ignory, ale i tak kurwa nie wiem czemu, wszyscy mi odpisują. Jak na wasze lata, to zachowujecie się gorzej niż psy.
Przeszkadzają wam błędy ortograficzne, pisownia, jakieś zjebane linki w temacie "Teksty zabawne", kurwa, a sami napierdalacie na zmywaku w Irlandi, aby ponapierdalać w WoW'a. Irytuje mnie wasze podejście do forum, bo jest one tutaj nie po to abyście sobie bezczelnie pierdolili głupoty jak jakieś pryszcze, tylko rozwiązać pewne kwestie nt. danej gry/programu/konsoli/pc etc.
Na innych forach nie widziałem takiej zjebanej publiczności, która by mnie karmiła swoją pseudo-wiedzą i chwaliła ilością wjebanych postów.
Ty masz mniej, wypierdalaj. Użytkownik to użytkownik - jest coś takiego jak równouprawnienie.
Te forum buduje sobie (przez właśnie wasze zachowanie dzieciaki, tak) ujemny fame i tylko czekać pozostaje, jak się Beast wkurwi i zamknie to w pizdu, albo pobanuje wszystkich co pierdolą głupoty.
Niektórzy z was mają lat 25+ (tak piszą), a zachowują się gorzej niż 15 letni gnojek z lokami i kozią brodą. Przecież to śmieszne, nie, żałosne.
Ciekawe, czy na real byście też tak po matce wrzucali...
_________________ Nie można czegoś zyskać, nie tracąc niczego.
CouRage - pamiętamy... R.I.P
|