eagleeyes napisał(a):
Cytuj:
najwyższych żółtych
Jako początkujący na to realnych szans nie mają choćby ze względu na brak odpowiednich ciuszków i doświadczenia, wieć tą opcje od razu wyeliminowałem
Hehe, w tym przypadku true.
eagleeyes napisał(a):
Hokan=telmah?
Nope, mam tytuł foundera VG, ale od kwietnia mnie w VG nie było, wróciłem pod koniec listopada i sobie pogrywam nowym charem, nie ukrywam, że ta gra ma jakiś magnes w sobie.
@lordyp
Workordermai z jednym lub trzema itemami nie zwracaj sobie głowy, szkoda czasu, tylko batche. Jak ci sie skończą w jednym miejscu to jedź do innego miasteczka lub outpostu, zdobędziesz punkty reputacji i szybciej będziesz levelował. Aha, my nigdzie nie napisaliśmy, że z single WO'a sie szybciej leveluje wręcz przeciwnie:
Eagleeyes napisał(a):
Czasami zdarzają sie nagrody w formie iteamków do domku, te najbardziej porzadane ( dostaje sie je z banchów grade A ( wykonanie 5 rzeczy w grade A , z małym rate drop) to heroic przepisy, ultra rary, narzedzia i ciuszki.
więc póki co staraj się robić białe najwyższe ciemnoniebieskie i łatwe białe batche na grade A, jak ci dojdzie leveli i ciuszków otworzysz drugi etap, a potem kolejny, tak, craft w VG to taki fach, że po kilku (-nastu) levelach wydaje ci się, że już wiesz co i jak,a po kolejnych 6-10 okazuje się, że coś trzeba zmienić w buildzie, przydziale atrybutów czy gearze. Chyba to mi sie najbardziej podoba plus widoczny efekt zmian, które robisz.