CheGee napisał(a):
lecter teraz odsuń się od monitora i zobacz co narobiłeś... zaplułeś cały monitor i pluszowego misia który stał obok, twojego jedynego przyjaciela który pomaga ci zasnąć w nocy. Spójrz na klawiaturę, kto ci teraz kupi nową? "Gdzie sie podział ten jebany f5?"
Zapluwam takich gnoji jak ty. Naucz się poprawnie wymawiać mój nick psie i wróć po miskę z wodą jak ci pozwolę.
Cytuj:
Na prace jesteś za głupi a kieszonkowe nie starcza na pączka w sklepiku szkolnym...
Przed "a" przecinek.
Cytuj:
Nie rozumiem tylko jednego, dlaczego wciąż kopany w dupę wracasz jak aportujący piesek posłusznie do swojego właściciela. Nie możesz po prostu zapomnieć o tym forum? Masz przecież jeszcze gamecenter.pl czy mmorpg.org.pl. Tam też piszą o MMO. Większość artykułów się powtarza więc do tyłu z nowinkami nie będzie.
Wracam tutaj, abyście zrozumieli w końcu jak macie zjebaną psychikę przez te gry. Chcę Ci uświadomić psi spluju, że takie mangowe gierki, w które napierdalasz ostro, nie dadzą Ci pracy, kobiety/żony/dziewczyny (niepotrzebne skreślić), przyjaciół, smaku prawdziwego życia. Jesteś starszy, ale jesteś "zjebańszy" odemnie. Zniżasz się do poziomu mojej gruchy, tylko i wyłącznie jak dajesz sobą manipulować i odpisujesz mi na posty.
Przykro stwierdzić, ale nawet CouRage prezentuje jakiś "poziom" (jak można tak to określić) w porównianiu do Ciebie czy twoich mangowych przyjaciół. Nie mamy o czym dyskutować CheeGee, bo o Twojej głupocie wszystko wiemy.