BOshe jak dzieci. Jak czytam wasze wypowiedzi to aż mi się wszystkich żal robi.
Taxty w stylu ".. miałem najsilniejsza postać..", " .. byłem Mgea paker..", " grałem pół roku na pół boga..", ".. Byłem najlepszy i mi postać skasowali...", "tyle siedziałem żeby mieć tego GM'a w....".
To jest tragiczne ludzie. ULTIMA TO GRA. jak wiadomo gry onlinbe są po to żeby :
1. Dobrze się bawić.
2. Poznać nowych ludzi
3. Odstresowac sie po realnym świecie
I nie rozumiem skąd te wszystkie protesty że kasowali postacie itd. Że chcemy nasze skille zpowrotem etc.
Jeżeli chodziło wam tylko o to żeby mieć jak najlepsze staty i "byc lepszym od innych" to naprawde mi was żal. Ja gram w UO z tych powodów które wymieniłem. Kikakrotnie gdy doszedłem już do czegos swoją postacią < zarówno na SC jak i innych shardach >, po prostu zmieniałem albo postać < trochę się nudzi grać kilka miechów jedną > albo świat.
Pozatym w Ultimie chodzi o klimat. Przeszedłem na Aw poniewaz tam mało kto gra dla statów i wyższości nad innymi. Tam jest <był, bo nie wiem co teraz będzie > klimat utworzony przez graczy < nie wymuszony jak na CL >, tam nikogo nie obchodziło ile masz STr czy Sworda, tam nikt bez sensu < w większości > nie makrował czy nie oszukiwał. Niektórzy wspominali "cukierkowy" klimat. Jak ten ktoś uważa iż kliamt zależy od ostrych akcji i rzucania mięsem na prawo i lewo to niech idzie na Niemieckie shardy. Najlepszymi światami RPG były shardy rosyjskie, tam grali zarówno angole jak i rosjanie i klimat był świetny < trzeba język dobzre znać >.
Heh im więcej piszę tym całość coraz bardziej nie trzyma się kupy, więc zakończę, Jak mnie natchnie to dopisze coś